Beşiktaş Tromso maçı hangi kanalda saat kaçta?

Beşiktaş Tromso maçı hangi kanalda saat kaçta?

Beşiktaş Tromso maçı saat kaçta? Beşiktaş Tromso maçı ne zaman, hangi kanalda?

Beşiktaş Tromso maçı hangi kanalda saat kaçta?
16px
24px
29.08.2013 12:39
ABONE OLgoogle

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Tromso ile karşılaşacak 

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Norveç’te 2-1 mağlup olduğu Tromso ile rövanş maçında bugün saat 20:30’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelecek. 

Karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu’ndan Marcin Borski yönetecek. Borski’nin yardımcılıklarını Rafal Rostkowski ve Sebastian Mucha yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Daniel Stefanski.  

UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibimiz Tromso, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda son çalışmasını yaptı 

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında bugün konuk edeceği Tromso, dün akşam Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yaptığı 1 saatlik çalışmayla hazırlıklarını noktaladı. 

Antrenmanın ardından Tromso teknik direktörü Agnar Christensen ve futbolcu Miika Koppinen bir basın toplantısı düzenledi. 

Kendilerini zor bir maçın beklediğini belirten Christensen, “Beşiktaş maçı zor geçecek. Beşiktaş çok güçlü bir takım. Biz bu tarz maçları seviyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Olumlu bir sonuç almayı umut ediyoruz” diye konuştu. 

 UEFA Avrupa Ligi'nde geçen hafta öne geçtiği maçta Tromsö'ye 2-1 yenilen Beşiktaş bugün 20:30'da Norveç ekibiyle Atatürk  Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak. Bu maç D Smart'tan 77 kanal Smart spordan yayınlanacak... 

Tromsolu futbolcu Miika Koppinen ise şunları söyledi:

“Takım olarak hazırız. Zor bir karşılaşma olacak çünkü deplasmanda oynayacağız. Turu geçmemiz imkansız değil, bekleyip göreceğiz.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde