Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde ortalık fena karıştı

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde ortalık fena karıştı

Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçın devre arasında gerginlik tırmandı.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde ortalık fena karıştı
16px
24px
01.03.2018 22:53
ABONE OLgoogle

Gerilimin maçın bitiş düdüğü ile birlikte soyunma odası koridorlarına da sıçradığı belirtildi. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise ortalık fena karıştı! Quaresma Josef'e attığı yumruk sonrası kırmızı kart gördü.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında Vodafone Park’ta oynanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında ilk yarının son dakikaları gergin geçti. Alper Potuk’un kırmızı kart görmesi, Fenerbahçe’nin 45+2’de Şener Özbayraklı ile bulduğu gol sonrası Volkan Demirel’in sevinci, iki takım futbolcularının da sinirlerinin gerilmesine neden oldu.

Hasan Ali Kaldırım ve Volkan Demirel, ilk yarının son düdüğünün ardından hakem Fırat Aydınus’a itirazlarda bulunurken; soyunma odası koridorlarında da Beşiktaşlı Caner Erkin ile Fenerbahçeli Nabil Dirar arasında koridorda tartışma yaşadığı belirtildi. Yayıncı kuruluş, iki futbolcu arasındaki tartışmalara diğer futbolcuların da dahil olduğunu iddia etti.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile oynadığı Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Alper Potuk, henüz ilk yarıda beş dakika içinde iki sarı kart birden görerek takımını 10 kişi bıraktı.

İKİNCİ YARI ORTALIK KARIŞTI

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise ortalık fena karıştı… İki takım futbolcuları arasındaki gerilimin devam ettiği gözlenirken, maçın 51. dakikasında, oyuna ikinci yarıda giren Quaresma’nın topsuz alanda Josef’e yaptığı hareket sonrası Fırat Aydınus, doğrudan kırmızı kartını çıkardı.

Çılgına dönen Quaresma, sinirli bir şekilde yerde yatan Josef’in yanına gitti. Diğer futbolcular tarafından uzaklaştırılan Portekizli yıldız, bir türlü sakinleşmedi. Arkadaşlarının durdurmaya çalıştığı Quaresma, ısrarla tekrar Josef’in yanına gitmeye çalıştı. Tüm futbolcuların dahil olduğu olaylarda Quaresma, o karmaşada Pepe’yi iten Mehmet Ekici’ye yumruk attı. Volkan Demirel ile Pepe arasında da gerilimin tırmandığı gözlendi.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Vodafone Park'ta yaptığı karşılaşmada Fırat Aydınus, kararları ile sarı-lacivertli yedek kulübesini adeta çıldırttı!

Teknik Direktör Aykut Kocaman olay yerine kadar gelip Volkan Demirel’i sakinleştirdi ve kalesine gönderdi. Fırat Aydınus, Pepe’yi iten Mehmet Ekici’ye de sarı kart gösterdi. Ortamın sakinleşmesinin ardından karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde