Beşiktaş Başkanı, Zarrab’a loca satışını savundu: Gözünde Beşiktaşlı ışığı aldım

Beşiktaş Başkanı, Zarrab’a loca satışını savundu: Gözünde Beşiktaşlı ışığı aldım

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmalarının kilit ismi işadamı Rıza Sarraf’a loca kiralanmasını savundu

Beşiktaş Başkanı, Zarrab’a loca satışını savundu: Gözünde Beşiktaşlı ışığı aldım
16px
24px
16.04.2015 14:39
ABONE OLgoogle
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmalarının kilit ismi işadamı Rıza Sarraf’a loca kiralanmasını savundu: “Bana baktığında gözünde Beşiktaşlı ışığı aldım Reza Zarrab’ın.”

Reza Zarrab, Beşiktaş’ın inşası süren Vodafone Arena stadından 1 milyon 104 bin TL karşılığında üç yıllığına loca almış, bazı eski yöneticiler ve taraftar grubu çArşı’dan tepki gelmişti.

Orman bugün düzenlediği basın toplantısında yapılanı savundu. Orman, Sarraf’ı tanımadığını, hiçbir işbirliği bulunmadığını söyledi: “Arkadaş Beşiktaşlı ve parasını ödeyerek loca almak istemiş. Almış.”

‘Nedir bu Beşiktaş’ı siyasetin içine çekme çabası?’

Beşiktaş başkanı, konunun gündeme getirilmesini ise ‘Beşiktaş’ı siyasetin içine çekme çabası’ olarak değerlendirdi. “Nedir bu Beşiktaş’ı siyasetin içine çekme çabası. Ben bugüne kadar dini, dili, ırkı, memleketi ayırt etmeden bütün Beşiktaşlılarla temas kurdum.”

Orman, kiralama işlemini şu sözlerle savundu: “Bana baktığında gözünde Beşiktaşlı ışığı aldım Reza Zarrab’ın… Biz görüşmelerimizde yalan makinesi koymuyoruz.”
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde