Belediye başkanı, babasının suyunu kestirdi

Belediye başkanı, babasının suyunu kestirdi

Belediye Başkanı, su borcu bulunan babasının suyunu kestirdi.

Belediye başkanı, babasının suyunu kestirdi
16px
24px
20.11.2009 13:51
ABONE OLgoogle

Kastamonu'nun Hanönü Belediye Başkanı, su borcu bulunan babasının suyunu kestirdi.
Hanönü Belediye Başkanı Şükrü Özün yaptığı açıklamada, Hanönü Belediyesinin yaklaşık 5 yıldır tahsil edilmeyen su borcu abonelerine tebligat göndererek su borçlarının ödenmesini istediğini, verilen süre içerisinde ödeme yapmayan abonelerin sularının kesilmesine ve kanuni işlem yapılmasına başlandığını bildirdi.

Başkan Özün, "Hanönü'nde su borcu olanların suları kesilmeye başladı. İlçenin yüzde 50'sine yakının su borcu var. Biz Belediye olarak borcu olanları fazla sıkmak istemiyoruz ama tahsilatı da yapmak zorundayız" dedi.
Belediye zabıtası ve su işleri ekipleri ilk önce Belediye Başkanı Şükrü Özün'ün babasına ait evin suyunu kestiler.

Başkan Özün, belediyenin 200 bin TL su ücreti alacağı bulunduğunu belirterek, şunları söyledi:
"Su borcu olanlara tebligat gönderdik. Bunların içerisinde babam da bulunuyor. Su borcunu ödeyenler ödedi ama ödemeyenlerin içinde babamın da bulunduğunu öğrendim, ayrım yapılmamasını istedim. Önce babamdan başlanmasını bizzat istedim ki ne kadar kararlı olduğumuz anlaşılsın" dedi.

Başkan Özün, belediyenin itfaiyesinin arızalı olduğunu belirterek su tahsilatından gelecek parayla itfaiye aracının tamirinin de yapılacağını belirtti. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde