Belçikalı model Papen Ayasofya'da çıplak poz vermiş

Belçikalı model Papen Ayasofya'da çıplak poz vermiş

Ayasofya'da tesettüre girip çarşafını kaldırarak poz veren Papen, fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı.

Belçikalı model Papen Ayasofya'da çıplak poz vermiş
16px
24px
23.10.2018 12:39
ABONE OLgoogle

Geçen yıl Mısır'da ve Kudüs'te çektirdiği fotoğraflar sonrası gözaltına alınan Belçikalı manken Marisa Papen, Türkiye'ye geldiğini yaptığı paylaşımlarla ortaya çıkardı. Ayasofya'da tesettüre girip çarşafını kaldırarak poz veren Papen, fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı.

Mısır'da antik piramitlerin önünde ve Kudüs'teki kutsal noktalara giden ve burada çıplak poz verdiği için büyük tepki çeken Belçikalı manken Marisa Papen'in Türkiye'nin çeşitli yerlerinde de fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı. 
Papen başta İstanbul olmak üzere Kapadokya ve Adıyaman'a gittiğini söyledi.

Marisa Papen halılar üstünde çıplak poz veriyor

‘BEKÇİLERİ HARİCİNDE İNSANLARI ÇOK ÇEKİCİ'

Papen, "Türkiye'nin bana sunduklarından çok memnun kaldım. Yaptığımız fotoğraf çekimi için rüşvet vermiş olsam ve bayağı uğraşmış olsak da Türkiye Dünya'daki en muhteşem yerlerden biri. Yemekleri ve coğrafyası unutulmaz. Bekçileri haricinde insanları çok çekici. Bize yardım eden herkese teşekkür ederiz, siz kim olduğunuzu biliyorsunuz" yorumunu paylaştı. 

Marisa Papen yol ortasında

Bekçilerle ne sorun yaşadığı bilinmeyen ancak soyunmasına izin vermedikleri için onlardan hoşlanmadığı düşünülen Papen'in soyunduğu yerler arasında Kapadokya'nın da olduğu görülüyor.

Belçikalı manken Marisa Papen İstanbul'da verdiği bir poz

İki din içinde kutsal olarak görülen Ayasofya'da tesettüre girip çarşafını kaldırarak poz veren Papen, fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading" style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
Bu gönderiyi Instagram'da gör

?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading" style=" color:#000; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none; word-wrap:break-word;" target="_blank">Hagia Sophia - Praying for Equality (attempt#2 - seems as IG is ruled by religious fools too)

Fan Page for MARISA PAPEN (@marisapapen.for.real)'in paylaştığı bir gönderi ()

Verdiği pozlar arasında Türk bayrağının üstüne yattığı görülen Papen, önceki senelerde Kudüs'te ve Mısır'da kutsal sayılan topraklarda verdiği pozlardan ötürü tutuklanmış ve cezasını para cezasına çevirmişti.

Belçikalı manken Marisa Papen Türk bayrağı üstünde de poz vermiş.. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde