Beklenen Buluşma!

Beklenen Buluşma!

Damat Giyim'in patronu Süleyman Orakçıoğlu, Ahu Tanrıkulu ile birlikte mağaza açtı

Beklenen Buluşma!
16px
24px
27.11.2009 10:07
ABONE OLgoogle

Tween, dünya moda başkentlerinden sonra Türkiye'de ilk monobrand mağazasıyla City's Nişantaşı'nda …

Tween'in ilk monobrand kadın & erkek giyim mağazası, Londra, Milano ve Barcelona olmak üzere dünya moda başkentlerinden sonra City's Nişantaşı'nda açıldı.

Dünya moda başkentlerinde giderek etkinliğini arttıran Tween, City's Nişantaşı'nda gerçekleştirdiği görkemli açılış davetiyle gündem yarattı. ORKA Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve ORKA Yönetim kadrosunun ev sahipliği yaptığı açılışta; iş, cemiyet ve sanat dünyasından pek çok davetli yer aldı. Açılışı Damat Giyim'in patronu Süleyman Orakçıoğlu, sevgilisi Ahu Tanrıkulu ile birlikte yaptı.

Markanın Yaratıcı Direktörü Güneş Güner Işık ve ekibinin tasarladığı Tween Sonbahar Kış / 09 10 koleksiyonu 70'li ve 80'li yılların müzik idollerinin ve akımlarının izlerini taşıyor.  Modern ve klasik, gece ve gündüz, vintage ve aktüel gibi tezat görünümleri; her an ve her yerde giyilebilir kılan Tween koleksiyonu bu sezon benzersiz kadın koleksiyonu ile moda severleri şaşırtıyor. Maskülen- feminen çizgileriyle vücudu saran formu; esnek ve ipeksi dokunuşuyla kadın giyimine yepyeni ve dinamik bir yorum katan Tween Kadın koleksiyonu, Tween'in Türkiye'de ilk monobrand mağazası City's Nişantaşı mağazasında moda severlerle buluştu.

Orka Group Görsel ve Mimari ekibi tarafından Tween'in özgün ve trend yaratan konseptiyle tasarlanan ve 130 m2 alana yayılan mağaza, minimal çizgisiyle davetliler tarafından da tam not aldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde