Bekir Bozdağ, Zarrab davası için "tiyatro" ifadesini kullandı

Bekir Bozdağ, Zarrab davası için "tiyatro" ifadesini kullandı

Bozdağ, Reza Zarrab'ın tanık olduğu "İran'a yönelik yaptırımların yasa dışı yollarla delinmesi" davasını değerlendirerek, Zarrab için "Baskıyla iftiracı haline geldi" diye konuştu.

Bekir Bozdağ, Zarrab davası için "tiyatro" ifadesini kullandı
16px
24px
30.11.2017 10:02
ABONE OLgoogle

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Reza Zarrab'ın tanık olduğu "İran'a yönelik yaptırımların yasa dışı yollarla delinmesi" davasını değerlendirerek, Zarrab için "Baskıyla iftiracı haline geldi" diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Anadolu Ajansı'na yaptığı değerlendirmede, New York'taki mahkeme için de "tiyatro" ifadesini kullandı.

Bir dava düşünün yargılayan hakim FETÖ'nün organizasyonuna katılmış, 17-25 Aralık'ta FETÖ'nün görüşlerini savunmuş.

Öte yandan tanık olarak bir tanesini dinliyor o da FETÖ'cü. Yargılayan FETÖ'nün organizasyonuna katılan hakim, raporunu hazırlayan FETÖ'cü, bilirkişiler FETÖ'nün finanse ettiği kurumlardan, tanıklar FETÖ'cü. Bu mahkemeden biz hangi adaleti bekliyoruz. Ben bir adalet beklemiyorum. Bu senaryoyu yazanlar senaryonun gereğini yerine getiriyorlar."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde