Bein Sports’tan ortalığı karıştıran flaş iddiaya cevap!

Bein Sports’tan ortalığı karıştıran flaş iddiaya cevap!

beIN MEDIA GROUP ve Digiturk CEO’su Yousef Al-Obaidly'nin yaptığı iddia edilen ve tartışma yaratan "Yabancı oyuncu kısıtlaması lige zarar verir. Radikal bir değişiklik olursa bu bizi yeni bir değerlendirme yapmaya zorlar" ifadesi üzerine Bein Sports'tan konuyla ilgili yalanlama geçildi.

Bein Sports’tan ortalığı karıştıran flaş iddiaya cevap!
16px
24px
01.02.2019 22:24
ABONE OLgoogle

Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig’in yayıncı kuruluşu Bein Sports’un Türkiye’deki en yetkili yöneticisi beIN MEDIA GROUP ve Digiturk CEO'su Yousef Al-Obaidly’nin yaptığı iddia edilen bir açıklama gündeme damga vurdu.

İddiaya göre Al-Obaidly, “Yabancı oyuncu kısıtlaması lige zarar verir. Radikal bir değişiklik olursa bu bizi yeni bir değerlendirme yapmaya zorlar” ifadeleriyle yabancı sınırını yorumladı. Sosyal medyada yayılan haber üzerine Bein Sports Türkiye konuyla ilgili bir yalanlama yayınladı.

Yapılan paylaşımda “beIN MEDIA GROUP ve Digiturk CEO'su Sn. Yousef Al-Obaidly'nin Türkiye'deki yabancı oyuncu sınırlamasıyla ilgili herhangi bir yorumu veya açıklaması olmamıştır” sözlerine yer verildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde