Bebek beslenme ürünü BébéD’or’u kim satın aldı?

Bebek beslenme ürünü BébéD’or’u kim satın aldı?

Bebek beslenme ürünleri kategorisindeki önemli yerli oyunculardan biri olan BébéD’or markası satıldı

Bebek beslenme ürünü BébéD’or’u kim satın aldı?
16px
24px
18.12.2019 11:29
ABONE OLgoogle

Kopaş Kozmetik, bebek beslenme ürünlerinin önde gelen markası BébéD’or’u satın aldı. Bu alımla portföyünü bebek beslenme ürünleri kategorisini de kapsayacak şekilde genişleten Kopaş Kozmetik CEO’su Onur Özyurt, “Önümüzdeki dönemde, yurtiçinde şirket ya da marka satın alımları yoluyla büyürken, özellikle Asya’da yeni pazarlara açılmaya devam edeceğiz” dedi.

HEDEFİMİZ BÉBÉD’OR’U  LİDERLİĞE TAŞIMAK

Satın almayla ilişkin açıklama yapan Kopaş İcra Kurulu Başkanı (CEO) Onur Özyurt, “BébéD’or gibi öncü ve güçlü bir markayı bünyemize katmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu satın almayla birlikte, kategorisinde açık ara lider olan Dalin markamıza önemli bir tamamlayıcı ürün grubunu da porföyümüze dahil etmiş oluyoruz. Kopaş böylelikle Dalin bebek saç ve cilt bakım ürünleri, GOON bebek bezleri, Humana bebek ve çocuk devam sütlerine ek olarak BébéD’or markası ile bebek beslenme araçları kategorisinde de faaliyet gösteriyor olacak. Hedefimiz, BébéD’or’u  aynı Dalin, Sesu ve XO markalarımız için yaptığımız gibi kategorisinde hak ettiği yer olan liderliğe taşımak” dedi.

Öte yandan, bu satın almayla birlikte Kopaş Türkiye eczane kanalı satış ekibini de 2020 yılının ilk çeyreğinde 40 kişiye çıkaracak ve söz konusu kanaldaki büyüme faaliyetlerine hız verecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde