Baylas ve Baytur'da görev değişimi

Baylas ve Baytur'da görev değişimi

Bayraktar Grubu şirketlerinden Baylas Otomotiv ve Baytur Motorlu AŞ'de görev değişiklikleri oldu.

Baylas ve Baytur'da görev değişimi
16px
24px
07.07.2009 12:00
ABONE OLgoogle

Bayraktar Grubu şirketlerinden Citroen'in Türkiye distribütörü Baylas Otomotiv A.Ş. ile Subaru ve Yokohama'nın Türkiye distribütörü Baytur Motorlu Vasıtalar Ticaret A.Ş'de yeniden yapılanma doğrultusunda görev değişiklikleri oldu.

Baylas'tan yapılan açıklamada, Temmuz 2008'den bu yana Citroen Türkiye distribütörü Baylas Otomotiv'in Genel Müdürlüğü görevini yürüten Müfit Ataseven'in, bugün itibariyle Bayraktar Grubu bünyesinde Baylas ve Baytur şirketlerinin yönetim kurulu üyeliği görevine getirildiği bildirildi.

Açıklamada, Müfit Ataseven'den boşalan Baylas Otomotiv A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne 1996 yılından beri Baytur Motorlu Vasıtalar Ticaret A.Ş'de görev yapan ve 2005'den bu yana da aynı şirketin genel müdürü olan Bahaettin Tatoğlu'nun getirildiği belirtildi.

Subaru ve Yokohama markalarının Türkiye distribütörü Baytur'un Genel Müdürlüğü'ne ise halen Baylas Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı olan Murat Gürünlü'nün atandığı kaydedildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde