Bayisi, İsveçli Saab’ın distribütörü oluyor

Bayisi, İsveçli Saab’ın distribütörü oluyor

GE'nin elden çıkardığı İsveç kökenli lüks otomobil markası Saab’ın yeni distribütörü..

Bayisi, İsveçli Saab’ın distribütörü oluyor
16px
24px
07.06.2010 11:31
ABONE OLgoogle

ABD’li General Motors’un yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında elden çıkardığı İsveç kökenli lüks otomobil markası Saab’ın yeni distribütörü Gökşenler Otomotiv oluyor. Gökşenler, ilk aşamada, Saab’ın sadece satış sonrası hizmet sağlayıcısı olacak. Gökşenler Otomotiv Satış Müdürü Cüneyt Tosun, Saab’ın kapasite ve ürün gamı programları netleştikçe satışta da faaliyet gösterebileceklerine işaret etti.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Distribütörlük görüşmelerinin sürdüğünü ifade eden Tosun, görüşmelerin yıl sonuna doğru sonuçlanabileceğini ifade etti. Tosun “Gökşenler, mevcut Saab servis altyapısını bozmadan, yeni eklenecek noktalarla markanın servis kapasitesini daha güçlü hale getirmeyi amaçlıyor.

Temmuz ayından itibaren yeni SAAB 9-5 ve 9-3 ile ileride çıkacak diğer modellerin ithalatının da başlaması planlanıyor”dedi. GM,  Saab’ı Hollandalı Spyker’e satmasının ardından, tüm dünyada markanın temsilini distribütörlere bırakmaya başlamıştı. Gökşenler, Suzuki ve Citroen markalarının bayiliğini yaparken, grey markette çeşitli lüks markaların satışını da gerçekleştiriyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde