Basbakanlik.gov.tr'de 'Yıldırım' değişiklik

Basbakanlik.gov.tr'de 'Yıldırım' değişiklik

Başbakan Binali Yıldırım, görevini Ahmet Davutoğlu'ndan devraldı.

Basbakanlik.gov.tr'de 'Yıldırım' değişiklik
16px
24px
24.05.2016 12:37
ABONE OLgoogle
TBMM'deki AK Parti Grup Toplantısı'nın ardından, Çankaya Köşkü'ne geçen Binali Yıldırım, burada başbakanlık görevini Ahmet Davutoğlu'ndan devraldı. Görevi Binali Yıldırım'a devreden Ahmet Davutoğlu, sivil plakalı bir araçla Çankaya Köşkü'nden ayrıldı.

Basına kapalı gerçekleşen devir teslim yaklaşık yarım saat sürdü.

64. Hükümet'te Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak görev yapan Başbakan Binali Yıldırım'ın, bakanlıktaki devir teslim töreni için Çankaya Köşkü'nden ayrılması bekleniyor.

SİTE YENİLENDİ

AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 65. Hükümet'in onayını aldıktan sonra Başbakanlık sitesindeki hükümet listesi de yenilendi.

Başbakanlık resmi internet sitesinde yeni Bakanlar Kurulu listesi yayınlandı. Sitede Başbakan Binali Yıldırım ve bakanların fotoğraflarıyla kısa özgeçmişleri yer aldı.

AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık'tan ayrılma kararı alan Ahmet Davutoğlu'nun 1 Kasım seçimlerinden sonra kurduğu 64. Hükümet ise "geçmiş hükümetler" listesinde henüz yer almadı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde