Başbakanın açıkladığı yeni kabineye "Saray Mührü"

Başbakanın açıkladığı yeni kabineye "Saray Mührü"

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylanan yeni kabine Başbakan Ahmet Davutoğlu açıklandı. Saraya yakın isimlerin kabinede yer aldığı görüldü.

Başbakanın açıkladığı yeni kabineye "Saray Mührü"
16px
24px
24.11.2015 14:47
ABONE OLgoogle
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın en yakınındaki isimlerden Binali Yıldırım yeniden kabinede. AK Parti hükümetlerinde 12 yıl kesintisiz Ulaştırma Bakanlığı görevini üstlenen Yıldırım’ın adı son AK Parti kongresinde Başbakan Davutoğlu’na karşı aday olarak geçmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylanan yeni kabine Başbakan Ahmet Davutoğlu açıklandı. Saraya yakın isimlerin kabinede yer aldığı görüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak Enerji Bakanı oldu. Erdoğan'ın en yakınındaki isimlerden Binali Yıldırım da Ulaştırma Bakanı oldu. Ali Babacan, kabine dışı kaldı.

Sosyal medyada popüler olan bir şakaya atıftan bulunan Binali Yıldırım, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin tek başına iktidar olmasının ardından yaptığı paylaşımda, "Yüze vurur ifadesi, yeniden tek başına iktidarız birtanesi" demişti. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde