Başbakan kızını tuvalette unutmuş

Başbakan kızını tuvalette unutmuş

İngiltere Başbakanı Cameron ve eşi, 8 yaşındaki kızları Nancy'yi yemek yedikleri restoranın tuvaletinde unuttukları ortaya çıktı.

Başbakan kızını tuvalette unutmuş
16px
24px
11.06.2012 14:46
ABONE OLgoogle

İngiltere Başbakanı David Cameron ve eşi Samantha Cameron'ın, 8 yaşındaki kızları Nancy'yi yemek yedikleri restoranın tuvaletinde unuttukları ortaya çıktı.

Başkent Londra'ya yaklaşık 60 kiloemtre uzaklıkta bulunan Cadsden'deki 'Plough Inn' restoranında öğle yemeğine giden Cameron ve ailesinin, evlerine döndüklerinde kızları Nancy'nin yanlarında olmadığını fark ederek büyük bir panik yaşadığı kaydedildi. Bunun üzerine hemen restoranı arayan İngiliz başbakan, kızının çalışanlara tarafından restoranın tuvaletinde bulduğunu öğrendiği belirtildi.

İddiaları doğrulayan başbakanlık sözcüsü, "Cameron ve eşi, kızları Nancy'nin yanlarında olmadığını fark ettiklerinde adeta çılgına döndü." şeklinde açıklamada bulundu. Sözcü, bunun ardından Cameron'ın hemen restoranı arayarak kızının güvende olduğunu öğrendiğini sözlerine ekledi. Bu olayın 1-2 ay önce yaşandığı belirtildi.

Sun gazetesinim haberine göre olay şöyle gelişti: Cameron ailesi; çocukları Nancy (8), Arthur (6), Florence (2) ve diğer dostlarıyla Chequers yakınındaki 'Plough Inn' restoranına öğle yemeği için gitti. Yemek sonrası korumalarıyla birlikte makam aracına binen Cameron, çocuklarının eşi Samantha ile diğer araçta olduğunu düşündü. Samantha ise büyük kızları Nancy'nin babasının aracında olduğunu sandı.. Eve vardıklarında ise Nancy'nin iki araçta da olmadığı ortaya çıktı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde