Başbakan Yıldırım'dan yeni KHK açıklaması: Uzadı biraz

Başbakan Yıldırım'dan yeni KHK açıklaması: Uzadı biraz

Başbakan Binali Yıldırım, merakla beklenen yeni KHK ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Uzadı biraz" dedi.

Başbakan Yıldırım'dan yeni KHK açıklaması: Uzadı biraz
16px
24px
07.07.2018 10:57
ABONE OLgoogle

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti TBMM Grup Toplantısının ardından, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başbakan Yıldırım, "Sizin göreviniz pazartesi itibariyle bitiyor değil mi?" sorusu üzerine, "Benim görevim, Cumhurbaşkanımız 9 Temmuz Pazartesi günü yemin ettiği anda bitiyor" dedi.

"Sonraki göreviniz ne olacak?" sorusuna Yıldırım, "Onu nereden bileyim" karşılığını verdi. Son KHK'da 9103'ü polis çok sayıda kamu personeline ihraç

'UZADI BİRAZ'

Başbakan Yıldırım, "Yeni KHK'nin bugün çıkıp çıkmayacağı" ile ilgili soru üzerine, "Çalışmalar devam ediyor, uzadı biraz" diye konuştu.   Resmi Gazete sitesinde 'son KHK' nöbeti: Site çöktü

Bir gazetecinin, "Bugün bekleyelim mi?" sorusuna ise Yıldırım, "Bakalım" yanıtını verdi. Yıldırım, "Sayın Cumhurbaşkanı dün, 'partili bakan olmayacak' dedi, bugün ise 'olabilir' dedi. Ne değişti?" sorusunu yanıtlarken, "Bilmiyorum, O Cumhurbaşkanımızın takdiri" ifadesini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde