Başbakan Erdoğan'dan paralel yapı operasyonu yorumu: Bu daha başlangıç

Başbakan Erdoğan'dan paralel yapı operasyonu yorumu: Bu daha başlangıç

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu.

Başbakan Erdoğan'dan paralel yapı operasyonu yorumu: Bu daha başlangıç
16px
24px
24.07.2014 04:26
ABONE OLgoogle
Başbakan Erdoğan, paralel yapı operasyonu içinse "Bitmedi, bu daha başlangıç" yorumu yaptı. 

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

MHP Genel başkanı benim ,için sen Çankaya yokuşunu çıkamazsın diyor. Şimdi ben Bahçeli’ye soruyorum ya nerelerdesin sen. Nerede olduğunu bilen duyan var mı. Zaten meydana çıksa bile Sivas’ın ötesine gidemez.

Niye biliyor musunuz milletin karşısına çıkacak yüzü yok. göreceksiniz 10 Ağustos’tan sonra aldığı yenilgiyi izah edemeyecek. O koltukta da daha fazla oturamayacak.
Adana’da CHP , MHP, HDP’ye gönül vermiş vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz.
Yanı başımızda terör devleti İsrail 16 gündür Gazze’yi vahşice bombalıyor. 650 can ne yazık ki şehit oldu. 4 bin can yaralı. Dünya , İslam ülkeleri, BM bu katliama seyirci kalıyor. BM Hamas’ı suçlayarak İsrail’in terör çarkına katkı sağlıyor.

Bütün dünya sussa da biz susmayacağız. Biz malumdan yanayız.
Birileri bundan rahatsız oluyormuş Kılıçdaroğlu , Ekmel Bey, Demirtaş rahatsız oluyormuş varsın olsunlar.

“ECEVİT DE 2001’DE SOYKIRIM DEMİŞTİ”

2001’de İsrail Cenin’de katliam yaptı. 1500 Filistinliyi şehit etti.
Dönemin Başbakan’ı Bülent Ecevit çıktı grup toplantısında “Yapılanlar soykırımdır” dedi.
Bugün ben de CNN ile röportaj yaptım. “Siz İsrail’in yaptıkları için soykırım diyorsunuz doğru mu? Arkasında mısınız” dediler. Evet ölene kadar arkasındayım dedim.
Merhum Ecevit maalesef baskılara dayanamadı 15 gün içinde 4 kez özür dilemek zorunda kaldı.
Artık özür dileyen değil özür dileten bir Türkiye var.

“EYY EKMEL…”

EYY Ekmel biz senin ne olduğunu çok iyi biliriz. 8 yıl görev yaptın ama 8 yıllık görevinde adeta bir monşer örneği sergiledin. Ve hiçbir zaman yürekli bir çıkışı olmamıştır olamaz.
Gazze, Filistin, Hamas, el fetih bizi iyi bilir. Bizim onlarla olan muhabbetimizi Ekmel Bey’in ne gücü ne de düşünce dünyası yeter.

Gazze’ye gittim diyor. Müsaade et de İİT Genel Sekreterisin. Oraya gitmen senin şahsiyetinden değil uluslar arası hukukun sana sağladığından kaynaklanıyor.
Ben de Dışişleri bakanımı, oğlumu gönderdim. Her zaman Gazze’nin yanında olduk.
Bakın bir yalan daha. Bunlar yalancı ya. Türkiye İsrail’e jet yakıtı veriyor dediler. Tamamen yalan tamamen iftira. Bu yalanı İsrail’in Gazze katliamını perdelemek için yaptılar.
İsrail yakıtı gelir buradan yakıtını alır bu onların en doğal hakkı. Bizim uçaklarımız da oraya gittiğinde yakıt alır. Ama jet yakıtı bizim ihraç kalemlerimiz arasında değil.
Kürecik’teki radar NATO’nundur. Ve bizim savunmamıza yönelik 4 tane üs kurulmuştur. Bunu İsrail’e bir katkısı olmadığı gibi İsrail’in buna ihtiyacı yok çünkü daha gelişmiş olan sistemler onlarda var.
Biz ona bir emanet verdik o da emanete ihanet etti.
Şimdi çıkmış nankörlük yapıyorsun. Türkiye Gazze için bir şey yapmadı diyorsun. Gözüne dizine dursun. Bunlar kibir abidesi.
Ne Gazze’ye ne Filistin’e hiçbir desteği olmamıştır. Bunlar kibirle hep havaya bakar. Gazze’de Filistin’de en çok yatırım yapan ülke Türkiye.
Türkiey Gazze’de yok diyor. Gözüne dizine dursun. TİKA şu anda orada. Ve talimat verdim yaralıları taşımaya başlayacağız.
Ekmel Efendi senin ruhun muazzeb olmaz ama bizim ruhumuz muazzeb olur.

“BAKANLARIMIN SON DERECE MAHREM KONUŞMALARINI DİNLEDİLER”

Benim diğer ülkelerin başkanlarıyla yaptığım telefon görüşmelerini dinlediler.
Bakan arkadaşlarımızın son derece önemli son derece mahrem telefon görüşmelerini dinlediler. Devlet bunu hesabını sorar ve soruyor.
Mesele Türkiye meselesidir. Gezi olaylarını 17, 25 Aralık operasyonlarını neden yaptılar. İsrail’in bekçisi olmayı reddeden, Gazze meselesine sesini yükselten hükümeti susturmak için yaptılar.

“1,5 YILDIR ŞEHİT CENAZELERİ GELİYOR MU?”

Çözüm sürecinin devam etmesi için Adana'dan destek bekliyorum. Bakın 1,5 yıl oldu şehit cenazeleri geliyor mu? Bakın şimdi yeni bir yasal düzenleme yaptık. Çok daha iyi olacak. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde