Başbakan Erdoğan Uludere yolcusu

Başbakan Erdoğan Uludere yolcusu

Emine Erdoğan, Başbakan Erdoğan'ın Uludere ziyareti ve sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Başbakan Erdoğan Uludere yolcusu
16px
24px
23.02.2012 13:24
ABONE OLgoogle

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Başbakan Erdoğan'ın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirterek, 26 Şubat Pazar akşamı Ankara'ya geleceklerini, Başbakan Erdoğan'ın da 27 Şubat Pazartesi günü çalışmaya başlayacağını söyledi.

Görme engelliler için geliştirilen ''Gören Göz'' cihazlarının CER Modern'de düzenlenen dağıtım törenine katılan Erdoğan, törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başbakan Erdoğan'ın sağlık durumunun sorulması üzerine Emine Erdoğan, Başbakan Erdoğan'ın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirterek, 26 Şubat Pazar akşamı Ankara'ya geleceklerini, Başbakan Erdoğan'ın da 27 Şubat Pazartesi günü çalışmaya başlayacağını ifade etti.

Bir gazetecinin ''Uludere'ye ne zaman gideceksiniz?'' sorusuna da Emine Erdoğan, ''Önümüzdeki hafta içerisinde gideceğiz inşallah'' yanıtını verdi.

Erdoğan, Başbakanlık Çalışma Ofisi'ne geldi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş'taki Başbakanlık Çalışma Ofisi'ne geldi.
 

Üsküdar'daki evinde dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, öğle saatlerinde Beşiktaş'taki Başbakanlık Çalışma Ofisi'ne geldi. Erdoğan'ın gelişi sırasında yoğun güvenlik önlemi alındı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde