Başakşehir zirve yarışında ağır darbe aldı

Başakşehir zirve yarışında ağır darbe aldı

Süper Lig'de 25. hafta heyecanı Aytemiz Alanyaspor Medipol Başakşehir maçı ile başladı. Aytemiz Alanyaspor sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılırken konuk ekip Başakşehir, zirve yarışında ağır bir yara aldı. Ev sahibi ise kümede kalma yolunda derin bir nefes almış oldu.

Başakşehir zirve yarışında ağır darbe aldı
16px
24px
09.03.2018 22:19
ABONE OLgoogle

Süper Lig’de 25. haftanın açılış maçında Aytemiz Alanyaspor, kritik karşılaşmada Medipol Başakşehir’i konuk etti. Hem zirve yarışını hem de kümede kalma mücadelesini yakından ilgilendiren maçta kazanan 4-1’lik skorla Aytemiz Alanyaspor oldu ve Akdeniz temsilcisi kümede kalma adına kritik üç puana uzandı.

Aytemiz Alanyaspor puanını 27’ye çıkardı ve maç fazlasıyla 13. sıraya çıkarak rahat bir nefes aldı. Medipol Başakşehir ise 50 puanla ikinci sırada kaldı. Alexandru Epureanu 71’de ikinci sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Emre Belözoğlu ise 90+1’de sarı kart görerek Epureanu ile birlikte gelecek hafta oynanacak kritik Beşiktaş maçında cezalı duruma düşmüş oldu. Ev sahibinde ise Emre Akbaba, 90’da Emre Belözoğlu’na yaptığı faul nedeniyle ikinci sarı kartını gördü ve oyundan atıldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

KIRMIZI KART! Dakika 90: Emre Akbaba, Emre Belözoğlu’na faul yaptı ve sarı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

GOL! Dakika 88: Ev sahibi hızlı hücumla etkili geldi. Junior Fernandes rakiplerini çalımladı ve topu boş kaleye gönderdi: 4-1.

GOL! Dakika 84: Sol kanattan sıfıra inen Elia’nın ön direğe kestiği topa Bajic, dokundu. Savunmadan da seken top ağlara gitti: 3-1.

GOL! Dakika 81: Karşılaşmada rakibi 10 kişi kalınca iyice rahatlayan Aytemiz Alanyaspor, rakibini yine hızlı hücumla vurdu. Sağda Cenk Ahmet Alkılıç, Junior Fernandes’i buldu, Fernandes çizgiye inerek Emre Akbaba’ya çevirdi. Emre topu ağlara gönderdi: 3-0.

KIRMIZI KART! Dakika 71: Aytemiz Alanyaspor’un hızlı hücumunda faul yapan Alexandru Epureanu ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla takımı Medipol Başakşehir’i 10 kişi bıraktı. Epureanu, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.

GOL! Dakika 66: Sol kanattan Fernandes’in pasıyla ceza sahası ön çizgisinde topla bulşan Taha’nın yerden pasıyla arka direkte topla buluşan Efecan, kaleci Volkan’ı yatırdıktan sonra düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 2-0.

GOL! Dakika 32: Aytemiz Alanyaspor, Junior Fernandes’in golüyle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Mbilla’nın topuk pasıyla sol kanattan ceza sahasına giren Fernandes, sağ köşeye yerden düzgün kesti ve takımını öne geçirdi: 1-0.

Aytemiz Alanyaspor: Haydar, Gassama, Welinton, Tzavellas, Nsakala, Sackey, Taha, Efecan, Emre Akbaba, Junior Fernandes, Mbilla

Medipol Başakşehir: Volkan, Caicara, Attamah, Epuranu, Clichy, Mahmut, Emre Belözoğlu, Visca, Mossoro, Kerim Frei, Mevlüt

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde