Başakşehir'in yeni sponsoru şaşırtmadı...

Başakşehir'in yeni sponsoru şaşırtmadı...

Geçtiğimiz yıl Arda Turan'ın Başakşehir'e transferine sponsor olan Makro İnşaat, geçtiğimiz yıl kurduğu 'Decovita' adlı seramik firmasıyla Başakşehir'in 'yeni' sponsoru oldu.

Başakşehir'in yeni sponsoru şaşırtmadı...
16px
24px
09.08.2018 11:47
ABONE OLgoogle

Decovita'nın sahibi Ercan Uyan, bir dönem Küçükçekmece Belediyesi’nin AKP’li Meclis Üyeliği yaparken, aynı zamanda AKP Küçükçekmece Gençlik Kolları Kurucu Başkanı...

Başakşehir'de yaptığı binlerce konutla adını duyuran ve AKP'ye yakınlığıyla bilinen Makro İnşaat, AKP'nin proje takımı Başakşehir'e desteğini sürdürüyor.

Geçtiğimiz yıl kulübün hem forma sponsoru hem de çok konuşulan Arda Turan transferinin sponsoru olan  Makro İnşaat, yeni kurduğu "Decovita" adlı seramik firmasıyla Başakşehir'in 'yeni' sponsoru oldu. 

AKP döneminde yaptığı konutlarla adından söz ettiren Makro İnşaat ve Decovita'nın sahibi Ercan Uyan, bir dönem Küçükçekmece Belediyesi’nin AKP’li Meclis Üyeliği yaparken, aynı zamanda AKP Küçükçekmece Gençlik Kolları Kurucu Başkanı.

Uyan, çocuk istismarı haberleriyle gündeme gelen Ensar Vakfı'nın da "Tecrübe Konuşuyor" başlıklı etkinliğinin konuğu olmuştu.

ERCAN UYAN KİMDİR?   Başakşehir'in sponsoru Makro İnşaat, Sayıştay raporunda Kayabaşı'nda milyarların havada uçtuğu ihaleyi kim kazandı? Makro İnşaatın ilk gayrimenkul sertifikası bir haftada yüzde 7,7 düştü Gayrimenkulde ilk sertifikalar da uzağa gitmedi...

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde