Başakşehir, Demba Ba’nın ücretini açıklayamadı

Başakşehir, Demba Ba’nın ücretini açıklayamadı

Yaptığı transferlere harcadığı paralar ile dikkatleri çeken Medipol Başakşehir, son olarak kadrosuna kattığı Demba Ba için imza töreni düzenledi.

Başakşehir, Demba Ba’nın ücretini açıklayamadı
16px
24px
26.01.2019 10:48
ABONE OLgoogle

Törende en dikkat çeken an ise Demba Ba’nın aldığı ücretin sorulması oldu. Soruyu cevaplarken zor anlar yaşayan Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, ‘’Kulüpte denk bütçe ile gitmeyi amaçlayan bir takımız. Bonservis bedeli olmadığı için bizim için çok iyi oldu. Genelde rakam belirtmiyoruz ancak Demba Ba’nın yıllık maaşı genel rakamlar ile eş değerde’’ dedi.

Başakşehir’de Arda Turan, Adebayor, Clichy, Robinho gibi isimler 2 milyon Euro’nun üstünde maaş alıyorlar. Gümüşdağ’ın ifadelerine göre Demba Ba’nın da senelik 6-7 milyon TL para alması bekleniyor.

Buraya geldiğim için mutluyum

Medipol Başakşehir’e 2,5 yıllık imza atan Senegalli futbolcu ise şu ifadeleri kullandı: ‘’Çok sevdiğim bu ülkeye geri dönme şansı buldum. Sayın başkanımız ve yöneticilerimize teşekkür etmek istiyorum. Bu kulüpte çalışan herkesin profesyonelliğinden çok etkilendim. Başakşehir tarafından bu sevgi bana gösterilince önümde başka seçenek kalmadı. Gol krallığı konusunda kişisel olarak bir hedefim yok takım olarak bir hedefimiz var. Çok kaliteli bir takıma geldim.’’

Demba Ba sonra kendisini 2.5 yllığına Başakehir’e bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Senegalli futbolcu yeni kulübü Medipol Başakşehir’de 19 numaral formay giyecek. 

Aydınlık

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde