Baruthane'ye tek teklif geldi

Baruthane'ye tek teklif geldi

TOKİ, İstanbul Baruthane'nin bulunduğu alanın ''restore et, işlet'' modeli ile kiralanmasına ilişkin düzenlediği ihaleye, tek firma teklif verdi.

Baruthane'ye tek teklif geldi
16px
24px
12.07.2010 23:04
ABONE OLgoogle

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), İstanbul Baruthane'nin bulunduğu alanın ''restore et, işlet'' modeli ile kiralanmasına ilişkin düzenlediği ihaleye, tek firma teklif verdi.

     TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul-Bakırköy-Zeytinlik'te 564 ada 160 numaralı parselde 59 bin 799,89 metrekare turizm ve rekreasyon alanının, taşınmaz üzerinde bulunan tarihi Baruthane yapılarının aslına uygun olarak restorasyonu ve anıt ağaçların korunması şartıyla yıllık 6 milyon lira muhammen bedel üzerinden 49 yıllığına kiralanmasına ilişkin açık artırma ihalesinde teklifler bugün öğleden sonra alındı.

     TOKİ'nin merkezinde saat 15.30'da yapılan ihaleye sadece Çelebican İnşaat Otelcilik Sanayi ve Ticaret A.Ş teklif verirken, firma, yıllık 6 milyon liralık muhammen bedelin üzerine çıkmadı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde