Barışmaları kısa mı sürdü?

Barışmaları kısa mı sürdü?

Ünal Bey, eşi ve kızının yanına adım dahi atmadı. Barıştıkları iddia edilen çiftin bu durumu, doğrusu bana çok garip geldi.

Barışmaları kısa mı sürdü?
16px
24px
06.07.2017 08:07
ABONE OLgoogle

Ünal Aysal'ın, evlilikleri yılan hikayesine dönen Yunan eşi Fani Aysal, geçen hafta Mikonos'tan gelip Bodrum Cennet Koyu'na demir attı. Kızı Alin ile Bodrum'da tatil yapan Fani Hanım'ın bugün de demir alıp Yunanistan'ın çılgın adası Mikonos'a döneceğini öğrendim.

Ancak bütün bu süreçte Ünal Bey, eşi ve kızının yanına adım dahi atmadı. Barıştıkları iddia edilen çiftin bu durumu, doğrusu bana çok garip geldi.

Yoksa araları yine limoni mi?

DOĞUM GÜNÜNDEN BU YANA ORTADA YOK 

Çiftin barıştığı iddia edilmişti ama belki de boşanma süreci halen devam ediyordur. Çünkü Ünal Bey'in bir dönem büyük aşk yaşadığı, kendisinden 39 yaş küçük Birsu Eren ile halen görüştüğü de kulağıma geliyor. Ünal Bey ile Fani Hanım en son, Nisan ayında kızları Alin'in 5'inci yaş kutlamasında birlikte görülmüştü.

Bu da ayrılık şüphesini kuvvetlendiriyor.

Bu arada hatırlarsanız; Ünal Aysal'ın, daha önce eşi Fani Hanım'a tahsis ettiği Barbie adlı 25 milyon Euro'luk mega yatı geçen yıl yanıp kül olmuştu.

71 yaşında kucağına aldığı kızı Alin'i çok sevdiğini bildiğim Ünal Bey, diğer yatı Ma-Biche'i de Fani Hanım ile kızına tahsis etmiş.  

Bülent Cankurt/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde