Bankalardan kredi alana çekilişle otomobil

Bankalardan kredi alana çekilişle otomobil

Bankaların yeni yıl kredi kampanyalarında rekabet kızıştı.

Bankalardan kredi alana çekilişle otomobil
16px
24px
25.12.2012 06:52
ABONE OLgoogle

Bankaların yeni yıl kredi kampanyalarında rekabet kızıştı. Faizlerin aylık yüzde 0.85’ten başladığı kredilerde, bankalar 5 ay ötelemenin yanı sıra otomobil kazanma fırsatı da sunuyor.

YILBAŞINA sayılı günler kala teknolojiden, otomotive, perakendeden turizme tüm sektörler hazırlamış oldukları kampanyalarla pek çok avantaj sunarken, bankalar da tüketiciyi unutmadı. Bayramlarda düzenledikleri kampanyalarla tüketicilere uygun faizli krediler sunan bankalarda yılbaşı kredilerinde rekabet kızıştı. Aylık faizler yüzde 0.85’ten başlarken, bankalar içinde kredi başvurusunda bulunanlara çekilişle otomobil kazanma fırsatı sunan da var. Bankaların yılbaşına özel başlattıkları kredi kampanyalarının bazıları şöyle:

-Garanti: Yıl sonuna kadar sürecek kampanyada müşteriler, yüzde 0.85 faizli, 5 TL dosya masraflı, 9 ay vadeli, 3 bin TL tutarında kredi kullanabiliyor.

-HALKBANK: 11 Ocak’a kadar sürecek kampanyada aylık yüzde 0.99’dan başlayan faiz oranı ve 60 aya uzanan vade seçeneği bulunuyor. Kampanyada, 50 bin TL’ye kadar kredi talepleri karşılanıyor.

-AKBANK: Müşteriler, 30 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını yüzde 0.96’dan başlayan faiz oranları ile ya da masraf ödemeden karşılayabiliyor. Kampanyada 3 ay taksit erteleme seçeneği de mevcut.

-İŞ BANKASI: 31 Aralık tarihine kadar devam edecek kampanyada, 24 ay vade seçeneğinde 15 bin TL’ye kadar aylık yüzde 0.99, 30 bin TL’ye kadar aylık yüzde 1.03 faiz oranı ile kredi kullandırıyor.

-ŞEKERBANK: Masrafsız, sigorta bedelsiz ve komisyonsuz, 60 ay vadeli, aylık yüzde 0.99 faiz oranlı kampanyada, 30 bin TL’ye kadar kredi talepleri karşılanıyor.

-FİNANSBANK: Aralık sonuna kadar devam edecek kampanyayla, müşteriler aylık yüzde 1.39’dan başlayan faiz oranı ve 60 aya varan vade seçenekleri ile dosya masrafsız ihtiyaç kredisi kullanabilecek.

-VAKIFBANK: Yeni yıl kampanyasında, aylık yüzde 0.98’den başlayan faizlerle sunduğu 40 bin TL’ye kadar 60 aya varan vade seçenekleriyle kredi imkanı sunuyor.

-ING: 31 Aralık’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında 20 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi sunuyor. Kampanyada dosya masrafı 200 TL.

-DENİZBANK: Yılbaşına özel hazırladığı kampanyada yüzde 1.49 başlayan faiz ve 15 bin TL’ye kadar olan kredi imkanı sunuyor. Ayrıca, kredi başvurusu yapanlara 3 Fiat Punto, 33 Vestel LCD TV, 33 Iphone 4S’ten birini kazanma şansı da sunuluyor.

Ayşe Ekin Gündüz/Star

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde