Bankalardan annelere düşük faizli, masrafsız kredi imkanı

Bankalardan annelere düşük faizli, masrafsız kredi imkanı

Bankalar, Anneler Günü için hem annelere hem de hediye alacaklara fırsatlar sunuyor. Kredi paketlerinde ise faizler 1.15’ten başlıyor.

Bankalardan annelere düşük faizli, masrafsız kredi imkanı
16px
24px
11.05.2012 17:16
ABONE OLgoogle

BANKALAR en değerli varlığımız annelerimizi unutmadı. Anneler Günü paketlerinde kimi bankalar verdikleri kredi ile girişimci anneleri desteklerken, kimileri ise 13 Mayıs’a kadar yapılacak Anneler Günü alışverişlerinde öteleme ve indirim fırsatları sunuyor.

Aylık faizler yüzde 1.15’ten başlarken kredi seçenekleri de 250 bin liraya kadar çıkıyor. Bu güne özel yapılacak alışverişlerde ise +2 ay taksitin yanı sıra yüzde 10’a varan indirim ve 100 liralık alışveriş çekleri bulunuyor. Bankaların Anneler Günü kredileri ve fırsatları şöyle:
 
- Yapı Kredi: 6 TL’den başlayan taksitlerle 6 bin lira kredi fırsatı sunarken, anneleri de dosya masrafı indiriminden faydalandırıyor.
 
- Şekerbank: Esnaf annelere 60 aya kadar vade ve aylık yüzde 1.59, çiftçi annelere ise 12 aya kadar varan vade ve aylık yüzde 2.21 faizle kredi fırsatı sunuyor. Anne girişimcilerin 250 bin liraya kadar olan kredi taleplerini karşılayacak olan banka, kredi taleplerinde masraf da almayacak.
 
- Vakıfbank: ‘Anneler Günü Kampanyası’yla, yüzde 1.15 faiz oranı ve 11 aya varan vade seçenekleriyle 5 bin liraya kadar kredi imkanı sunuyor.
 
- Akbank: Axess kredi kartı sahipleri Anneler Günü’nde 100 lira ve üzeri tüm giyim, kozmetik, ayakkabı, optik-saat ve aksesuar harcamalarında yüzde 10 indirim kazanacak.
 
- Denizbank: Deniz Bonus ile hepsiburada.com’dan 13 Mayıs’a kadar yapılan, parfüm ve kozmetik ürünlerinde yüzde 10, gruppal.com’dan yapılacak alışverişlerde ise yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor.
 
- Maximum Kart: Giyim, ayakkabı, aksesuar, kozmetik, optik ve çiçekte Maximum üye işyerlerinden tek seferde 100 lira ve üzeri tutarda 3 alışveriş yapanlar 50 liralık MaxiPuan kazanacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde