Bankalar kredi yarışına girdi

Bankalar kredi yarışına girdi

Yaz mevsimi ile birlikte tatil kredisi de veren bankalar, yüzde 0,99'dan başlayan faiz oranları, 36 aya varan vadeler ve farklı ödeme seçenekleri ile müşterilerine farklı imkanlar sunuyor.

Bankalar kredi yarışına girdi
16px
24px
01.07.2016 05:38
ABONE OLgoogle
Ramazan Bayramı tatilinin bu yıl 9 güne çıkarılmasıyla daha çok kişinin tatile çıkması beklenirken bankalar da müşterilerinin bu dönemdeki finansman ihtiyaçlarına yönelik çeşitli kampanyalar düzenliyor.

Son yıllarda bazı bankaların bayram kredileri adı altında da sunduğu tatil kredileri, yüzde 0,99'dan başlayan faiz oranları, 36 aya varan vadeler ve farklı ödeme seçenekleri ile sunuluyor.

Tatil kredilerinde maliyetler; faiz oranı, tahsis ücreti, taksit erteleme, vade, kredi tutarı ve ödeme seçeneklerine göre farklılık gösteriyor.

"Rekabetçi faiz oranı sunuyoruz"

Ziraat Bankası Dağıtım Kanalları Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan Çakar, müşterilerine gerek bayram ve tatil ihtiyaçlarının gerekse diğer tüm bireysel ihtiyaçların finansmanında 36 aya kadar vade imkanı sunduklarını belirtti.

Çakar, uygun faiz oranları ve ödeme seçeneklerine sahip ihtiyaç kredisi ürünlerini yaygın şube ağı aracılığıyla sağladıklarını, söz konusu ürünlerden Ziraat Bankasının eski ve yeni tüm müşterilerinin yararlanabildiğini, özellikle maaş müşterilerine rekabetçi faiz oranları sunduklarını söyledi.

Akbank'tan 3 ay ertelemeli kampanya

Akbank, nakit ihtiyacının yoğun olduğu yaz aylarında tüketicilere, tatili de içeren ihtiyaçları için "İki Bayram Arası Ödemesi Olmayan Kredi" veriyor. Tüketiciler, yüzde 1,24 faiz oranlı kampanyadan faydalanırken ödemelerini yaz tatili sonrasına bırakabiliyor.

Akbank, tatil için kredi kartlarında da müşterilere çeşitli avantajlar sağlıyor. Axess ve Wings'le uçak biletlerini alanlara, Türk Hava Yollarından 6 aya varan taksit, Pegasus'tan vade farksız 2 veya 4 taksit fırsatı sunuluyor.

Akbank Bireysel Bankacılık ve Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu, "Yaz mevsimi, tatil giderleri ve bu mevsime denk gelen bayramlar nedeniyle müşterilerimizin nakit ihtiyaçlarının yoğun olduğu bir dönem. Tüketicilerin ihtiyaçlarına en uygun finansal çözümleri geliştirerek ihtiyaç duydukları her zaman müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Nakit ihtiyaçlarının yoğun olduğu bu dönemde, 3 ay ertelemeli kampanya ile ödemelerini ertelemek isteyen müşterilerimizin hizmetindeyiz" diye konuştu.

İş Bankası'ndan 50 bin TL'ye kadar kredi imkanı

İş Bankasının "Geleneksel Bayram Kredisi" kampanyasında her türlü nakit ihtiyacı için kredi imkanı bulunuyor. 12 Temmuz'a kadar sürecek kampanya kapsamında, tüm bireysel ihtiyaçlar için günde 6 lira taksitle 5 bin TL kredi olanağı sağlanıyor. Kampanyada 50 bin TL tutar ve 36 ay vadeye kadar kredi seçenekleri de yer alıyor.

Yapı Kredi'den günde 10 lira taksitle kredi imkanı

Yapı Kredi, ramazan süresince akraba ziyaretleri, bayram alışverişi ve bayram tatili hazırlıkları için nakit ihtiyaçlarını bireysel ihtiyaç kredisi kullanarak karşılamak isteyen tüketicilere yönelik kredi kampanyası sunuyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen tüketiciler, günde sadece 10 lira ödeyerek 36 ay vade ile 9 bin TL Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenler 8 Temmuz'a kadar başvurabilecek.

DenizBank'tan "Ramazan Paketi"

Denizbank da 10 Temmuz'a kadar sürecek "Ramazan Paketi" kampanyası kapsamında bir otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi halinde aylık yüzde 0,99'dan başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi veriyor.

Kampanya kapsamında 55 bin TL'ye kadar kredi limiti, 36 aya varan vade ve 2 ay erteleme seçeneği bulunuyor, kredi vadesi boyunca MobilDeniz'den sınırsız EFT ve havale gerçekleştirilebiliyor.

Otomatik fatura ödeme talimatı kredi kartına bağlandığında da maksimum 45 TL olmak üzere fatura başına 15 TL kredi kartına bonus yükleniyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde