AKP’li vekilin eşi Kültür ve Turizm Müdürü oldu

AKP’li vekilin eşi Kültür ve Turizm Müdürü oldu

AKP’li vekil Bahar Ayvazoğlu’nun eşi son atamalarda Ankara Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı.

AKP’li vekilin eşi Kültür ve Turizm Müdürü oldu
16px
24px
22.04.2020 09:34
ABONE OLgoogle

Resmi kadrolarda görev değişikliğine ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Tarım ve Orman Bakanlığı’ndaki çok sayıda bürokratın görevden alınma kararı resmileşti.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nda (TÜBİTAK) açık bulunan başkan yardımcılığına Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil getirildi. Yozgatlıgil, aynı zamanda ODTÜ rektör yardımcılığı görevini yürütüyor. Türkiye Uzay Ajansı Başkanlığı’nda açık bulunan başkan yardımcılığına Salih Metin Kibar getirildi.

Sanayici Kibar, Torku Konya Şeker’in yönetim kurulu üyeleri arasında yer alıyor.

Adli Tıp Kurumu Yedinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Üyeliği’ne ise İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tülin Tıraje Celkan getirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca, Ankara İl Müdürlüğü’ne Trabzon İl Müdürü Ali Ayvazoğlu, Aksaray İl Müdürlüğü’ne Mustafa Doğan, Bursa İl Müdürlüğü’ne Kamil Özer, Eskişehir İl Müdürlüğü’ne Şennur Azade, Karaman İl Müdürlüğü’ne Burhan Yemiş, Kütahya İl Müdürlüğü’ne Zekeriya Ünal, Muş İl Müdürlüğü’ne Mehmet Şengül ve Zonguldak İl Müdürlüğü’ne Kemal Akçay’ın atamaları yapıldı.

AKP'Lİ VEKİLİN EŞİ ANKARA'YA MÜDÜR OLDU

AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun eşi Ali Ayvazoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde işçi olarak görev yaparken henüz bir yıllık memuriyeti bile dolmadan Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine getirilmişti. Bu görevlendirme Trabzon’da halen daha konuşulurken, son atama kararnamesi ile Ali Ayvazoğlu bu kez de Ankara Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da Trabzonspor'la ilgili yaptığı geçen aylarda yaptığı açıklamada Bahar Ayvazoğlu'nu isim vermeden eleştirmişti.

Ali Koç, “Geçenlerde bir milletvekili hanımefendi, galiba eski milletvekili, bu konuları değerlendirmiş. Geçmişini araştırıyorsun. Kadın 11 yıl Bank Asya’da avukatlık yapmış. O bavulu taşıyan adama sosyal medya güzellemeleri yapmış. Türkiye Cumhuriyeti ve devlet büyüklerimiz bu konuda Fenerbahçe’yi takdire şayan buluyor” ifadelerini kullanmıştı.

Cumhuriyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde