Bakırköy’de dehşet! Yayaların üzerine otomobili sürdü

Bakırköy’de dehşet! Yayaların üzerine otomobili sürdü

Bakırköy'de, bir sürücü tartıştığı kişilerin üzerine otomobilini sürdü. Yaşanan olayda 4 kişi yaralanırken, polis aracını yayaların arasına süren şahısı yakaladı.

Bakırköy’de dehşet! Yayaların üzerine otomobili sürdü
16px
24px
02.10.2018 18:19
ABONE OLgoogle

İstanbul Bakırköy’de otomobil içerisinde kız arkadaşını darp ettiği için kendisine tepki gösteren vatandaşlardan kaçmak isteyen bir kişi kaldırıma çıkarak vatandaşların arasına daldı. Yaşanan olayda 4 kişi yaralanırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bakırköy'de bulunan  alışveriş merkezinin yakınlarında park halinde bulunan bir otomobilin içerisinde kadının darp edildiğini gören vatandaşlar tepki gösterdi.

Gösterilen tepki üzerine şüpheli kaçmak istedi. Vatandaşların tepkisi sertleşince şüpheli kişi aracıyla kaldırıma çıktı. Bu esnada kaldırımda bulunan vatandaşlar ezilme tehlikesi geçirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, yaşanan korku dolu anlar bir cep telefonu kamerasına yansıdı.

Vatandaşı ezen saldırganın bir cumhuriyet savcısının oğlu olduğu öne sürüldü. Saldırganın daha öncede pompalı tüfekle havaya ateş etmekten gözaltına alındığı belirtildi..

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde