Bakan Zeybekci'den OHAL çıkışı: Uzatılmamalı

Bakan Zeybekci'den OHAL çıkışı: Uzatılmamalı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci OHAL'in uzatılmaması gerektiğini söyledi.

Bakan Zeybekci'den OHAL çıkışı: Uzatılmamalı
16px
24px
19.06.2018 15:05
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen günlerde yaptığı açıklamalarda OHAL'i kaldıracaklarını beyan etmişti.

Özel bir haber kanalında konuşan Zeybekci, "OHAL yeniden uzatılmamalı" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran’dan sonra ilk işlerinin OHAL’i kaldırmak olduğunu dile getirmişti. OHAL’de ekonomi 2 yılda dibe vurdu: Türk parası pul oldu, enflasyon azdı

Erdoğan, "OHAL'in kampanyalara yansıyan en ufak yanı yok ki. Bir tane örnek versinler, OHAL nerede hangi kampanyayı engelledi? Bir defa bu OHAL, bizim göreve geldiğimiz zamandaki OHAL değil. Bu OHAL, tam aksine şu andaki terör tehdidi altındaki bölgeleri, bu tehditten kurtarmaya yönelik bir güvenlik tedbiridir" diye konuşmuştu. Tüfenkci: İş dünyasından OHAL'den etkilenen bir Allah'ın kulu çıkmadı

Erdoğan'ın açıklamalarını takiben Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek de OHAL'in kaldırılmasının Türkiye'ye yönelik algıyı olumlu etkileyeceğini belirtmişti. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde