Bakan Zeybekci MİT'e çıkıştı: Dinletmeyeceksin

Bakan Zeybekci MİT'e çıkıştı: Dinletmeyeceksin

Zeybekci, Almanya’nın Türkiye’yi dinlediği iddialarıyla ilgili olarak "Alman istihbaratı Türk istihbaratını dinliyorsa, bizim istihbaratın işi onu dinletmemektir. Karşılık olarak da onları dinlemektir" dedi

Bakan Zeybekci MİT'e çıkıştı: Dinletmeyeceksin
16px
24px
30.08.2014 17:45
ABONE OLgoogle
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Almanya’nın Türkiye’yi dinlediği iddialarıyla ilgili olarak "Alman istihbaratı Türk istihbaratını dinliyorsa, bizim istihbaratın işi onu dinletmemektir. Karşılık olarak da onları dinlemektir" dedi
 
Dün gece saatlerinde memleketi Denizli'ye gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katıldıktan sonra gazetecilere Denizli Valisi Abdülkadir Demir'in makamında açıklamalarda bulundu. Almanya'nın Türkiye'yi dinlediği iddiaları ile ilgili soruyu da yanıtlayan Zeybekci, şunları söyledi:

"Alman istihbaratı Türk istihbaratını dinliyorsa, bizim istihbaratın işi onu dinletmemektir. Karşılık olarak da onları dinlemektir. Her ne kadar müttefik olsak da bu konudaki anlayışım budur. Ancak eğer Başbakanı bakanları dinlemekle ilgili bir talimat varsa bu dostluğa yakışmaz. Dinletmeyeceksin."
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde