Bakan Pakdemirli, FOX TV muhabirlerini toplantıdan çıkardı

Bakan Pakdemirli, FOX TV muhabirlerini toplantıdan çıkardı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 300 TIR'lık et ihalesini soran FOX TV muhabirlerini davetli oldukları toplantıdan çıkarttırdı.

Bakan Pakdemirli, FOX TV muhabirlerini toplantıdan çıkardı
16px
24px
26.10.2018 12:01
ABONE OLgoogle

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin katılacağı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurulu'nda, basına açık programına çağrılan FOX TV çalışanları, bakanın basın danışmanı Uğur Alıcı tarafından salondan çıkartıldı.

Toplantı binasına girişte akreditasyon uygulanmadığını belirten FOX TV muhabiri Beril Oğuz ve kameraman Serhat Yağmur, salona girdikten sonra dışarı çıkartıldıklarını belirtti.

FOX TV muhabiri Beril Oğuz ve kameraman Serhat Yağmur, 300 TIR'lık etlerin ülkeye ihale edilmeden sokulduğu iddiasını bir etkinlik sırasında Pakdemirli'ye sormak istemiş fakat bakanın basın danışmanı Uğur Alıcı araya girerek soru sorulmasını engellemişti.

Daha sonra aynı soruyu tekrar sormak isteyen muhabirlere Bakan Pakdemirli ‘bu yaptığınız gazetecilik değil maskaralık' yanıtını vermişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde