Bakan Güler'den 'Bombalı adam' açıklaması

Bakan Güler'den 'Bombalı adam' açıklaması

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Ankara’da Başbakanlık binası önünde etkisiz hale getirilen 'Bombalı adam'la ilgili açıklama yaptı

Bakan Güler'den 'Bombalı adam' açıklaması
16px
24px
21.11.2013 11:51
ABONE OLgoogle

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Ankara’da Başbakanlık binası önünde etkisiz hale getirilen şüphelinin üzerinde bomba olmadığını ve olaydan 5 dakika önce kendini ihbar ettiğini açıkladı.

Başbakanlık binası önünde yaşanan olayla ilgili olarak açıklama yapan bakan Güler, “Çok önemli bir olay değil. Belinde bir kablo var. Böyle bomba düzeneği gibi bir süs verilmiş. Saat gibi, cam macun gibi şeyleri beline sarmış bir kişi. Psikolojik sorunları olduğunu zannediyorum. 12.20 sıralarında Vekaletler Caddesi’nde bir yakalanma durumu oldu. Esasen kendisi de 5 dakika önce ankesörlü telefonla burada böyle bir eylem yapılacağını ihbar etmiş ve kendi üzerinde bulunan kıyafeti de tarif etmiş. O nedenle arkadaşlarımız teyakkuz halindeyken almışlar” diye konuştu.

“Şüphelinin üzerinde bomba var mıydı?” sorusuna ise Güler, “Hiçbir bomba yok. Ancak böyle bir kablo, düzenek gibi süs vermiş kendisine” diye yanıt verdi.

Bakan Güler, “Eylemi neden yaptığı konusunda bir bilgi var mı?” sorusu üzerine ise, “Hiçbir şey yok. Arkadaşlar araştırıyor. 1961 doğumlu Tuğrul isimli bir vatandaş. Önemli bir olay değil” şeklinde konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde