Bakan Elvan'dan başkana kelepçe takılmasına şok tepki

Bakan Elvan'dan başkana kelepçe takılmasına şok tepki

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, başkana kelepçe takılmasına isyan etti.

Bakan Elvan'dan başkana kelepçe takılmasına şok tepki
16px
24px
10.06.2016 12:36
ABONE OLgoogle
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık gözaltına alınan Kocaeli Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ için “Ticaret Odası Başkanımızın eline kelepçe takılmasını çok garipsedim. Kabul edilebilir bir şey değil” dedi.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Kocaeli'deki cadı avı ve nefret operasyonu kapsamında gözaltına alınan Kocaeli Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ'ın sağlık kontrolüne götürülürken kelepçelenmesinden rahatsızlık duyduğunu söyledi.

Kocaeli'de geçtiğimiz günlerde yapılan operasyonu hatırlatan Işık, Özdağ'ın kelepçelenmesi hakkında rahatsızlık duyduğunu dile getirdi.

Işık: “Ticaret Odası başkanımızın eline kelepçe takılmasını doğrusu çok garipsedim. Yani bu şehirde bir resmi kurum başkanına hangi gerekçe ile böyle bir muamele yapıldığını doğrusu ben de öğrenmek istiyorum. Bu kabul edilebilir bir şey değildir. Herkes görevini yaparken insan onuruna ve hukukun temel prensiplerine uygun davranmak zorundadır. Bunu ilgili arkadaşlara soracağım. Eğer yargının böyle bir talebi olduysa ona yargı kendi içerisinde baksın. Ama bu doğrusu benim bırakın bir bakan olarak, bir insan olarak çok üzüldüğüm bir konu”dedi.

Murat Özdağ gözaltına alındıktan sonra serbest kalmıştı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde