Bahçeli’den, bakanlık teklifini kabul eden Türkeş’e: Mirasyediler idrak edemez

Bahçeli’den, bakanlık teklifini kabul eden Türkeş’e: Mirasyediler idrak edemez

Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş’e sert tepki gösteren MHP lideri Devlet Bahçeli, “Vatan sabırdır; mirasyediler idrak edemez” dedi.

Bahçeli’den, bakanlık teklifini kabul eden Türkeş’e: Mirasyediler idrak edemez
16px
24px
27.08.2015 07:14
ABONE OLgoogle
Seçim hükümetini kurmakla görevlendirilen Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bakanlık teklifini, partisinin aksi yöndeki kararına rağmen kabul eden Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş’e sert tepki gösteren MHP lideri Devlet Bahçeli, “Vatan sabırdır; mirasyediler idrak edemez” dedi.

Bahçeli Twitter hesabından paylaştığı mesajlarda, kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilen Türkeş’e isim vermeden sert sözlerle yüklendi.

Tarih turnusol kağıdı gibidir

“Tarih turnusol kâğıdı gibidir; ihanetle sadakati tasnif etmekle kalmaz, geleceğin hafızasına nakleder. Bundan ders alınıyorsa mesele yoktur” diyen Bahçeli şöyle devam etti: “Talih sürprizlerle doludur; kimisine güler önünü açar, kimisine kapanır acı yüzünü aralar. Kazandığını zannederken kaybedenler bu yüzü görür.”

Değerlerini menfaatlerine tahvil etmişler için…

MHP lideri, Malazgirt Savaşı’nın 944’üncü yıldönümüne dair tweet’lerinde de Türkeş’e mesaj göndermeyi sürdürdü: “Vatan davadır, dava ise inançtır, iddiadır, irfandır, iffettir. Bunlardan nasibini alamayanlar için vatan kuru bir toprak parçasıdır. Vatan vefadır, vefa ise adamlıktır, Allah korkusudur, utanma duygusudur. Değerlerini menfaate tahvil etmişler için vatan boş bir hayaldir. Vatan sabırdır; mirasyediler idrak edemez. Vatan yürek atışıdır; korkakların eline bırakılamaz.”
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde