Bahçeli’den Yavaş’a tehdit: Hukuken gereği yapılacaktır

Bahçeli’den Yavaş’a tehdit: Hukuken gereği yapılacaktır

Mansur Yavaş'la ilgili iddialara değinen MHP lideri Devlet Bahçeli, "Bu yaşananların hem hukuki boyutu, hem de siyasi boyutu var. Siyasi boyutu olarak ben kendisine 'adaylıktan çekilin' diyorum" ifadelerini kullandı.

Bahçeli’den Yavaş’a tehdit: Hukuken gereği yapılacaktır
16px
24px
23.03.2019 07:07
ABONE OLgoogle

Yavaş'ın adaylıktan çekilmemesi durumunda hukuki bir sürecin başlayacağını ileri süren Bahçeli, "Seçimlere girecekse 'hukuken gereği yapılacaktır' demektir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, katıldığı canlı yayın programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ile ilgili iddialara değinen Bahçeli, “Bu yaşananların hem hukuki boyutu, hem de siyasi boyutu var. Siyasi boyutu olarak ben kendisine ‘adaylıktan çekilin’ diyorum. Ankara gibi başkentin adayı bu şekilde tartışılarak seçime girmemelidir” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ZOR YAPAR”

Yavaş’ın adaylıktan çekilmemesi durumunda hukuki bir sürecin başlayacağını ileri süren Bahçeli, “Seçimlere girecekse ‘hukuken gereği yapılacaktır’ demektir. Benim tavsiyem adaylıktan çekilmesidir. Geçmişte de bir ülkücülük tarafı var. 2 dönem belediye başkanlığı yaptı. Yıpratmasın kendisini. Hukuken gerekeni yapacak olanlar o konudaki yetkililerdir. Eğer yaşananlar doğruysa belediye başkanlığını zor yapar” ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde