Bahçeli’den TÜSİAD’a: Tersten okuturlar

Bahçeli’den TÜSİAD’a: Tersten okuturlar

MHP Lideri Devlet Bahçeli TÜSİAD'ın tekrar edilen İstanbul seçimlerine ilişkin açıklamalarından sonra TÜSİAD'a, "TÜSİAD'ın söylemini doğru bulmuyorum. Şimdi bir başkan çıkmış bir cümle sarf ediyor. Ona o cümleyi tersinden okuturlar" cevabını verdi.

Bahçeli’den TÜSİAD’a: Tersten okuturlar
16px
24px
11.05.2019 21:23
ABONE OLgoogle

MHP lideri Devlet Bahçeli gazetecilerle iftar yemeğinde buluştu. Orucunu hurma, zeytin, kaymak ve yoğurt çorbası ile açan Bahçeli, İstanbul seçimleriyle ilgili programını anlattı; gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Bahçeli TÜSİAD tarafından seçimin tekrarına ilişkin yaptığı açıklamalardan sonra verilen mesajları eleştirerek, “Türkiye’nin önemli siyasi krizler yaşadığı ortamda bekleyip bekleyip siyasi krizi tahrik edici konuşmayı TÜSİAD alışkanlık haline getirmiştir. TÜSİAD'dan 'yeniden seçim' açıklaması: Kaygı verici

Başkanları kim olursa olsun bu gelenek devam ediyor. TÜSİAD’ın söylemini doğru bulmuyorum. Şimdi bir başkan çıkmış bir cümle sarf ediyor. Ona o cümleyi tersinden okuturlar. Böyle şey olmaz. Yazık bu memlekete. TÜSİAD’ı halk da kabul etmiyor. TÜSİAD özelliğini kaybetmiştir, ciddiye alınır tarafı da kalmamıştır” diye konuştu.  Erdoğan 'Kaygılıyız' diyen TÜSİAD’a yüklendi: Herkes haddini bilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da TÜSİAD’ın seçim tekrarına ilişkin açıklamalarını eleştirmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde