Bahçeli: AK Parti ile yan yanayız

Bahçeli: AK Parti ile yan yanayız

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "AK Parti ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet etme sistemini 2019'a tam manasıyla tesis etme maksadı ile birlikte ve yan yana mücadelesini sürdürecektir" dedi.

Bahçeli: AK Parti ile yan yanayız
16px
24px
23.11.2017 10:04
ABONE OLgoogle

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa’da toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada seçim barajı hakkında açıklamalarda bulundu.

"Seçim barajı yeniden düşürülmelidir dedik. Kıyameti kopardılar. Görüşlerimizi çarpıtarak aktardılar" diyen Bahçeli, "MHP baraj korkusu olan bir parti değildir. Baraj olursa geçeriz önümüze set çekerlerse aşarız. Biz ülke barajı tartışılsın dediğimizde yaygara koparan CHP baraj olmasın dediğimizde sessizliğe bürünüyor. MHP baraj düşürülsün deyince deprem oluyor" şekline konuştu.

"AK Parti ile yan yana mücadelemizi sürdüreceğiz"

"CHP, PKK'nın siyasi uzantıları ve kıyıda köşede kalmış çürük çarık siyasi oluşumlardan medet umarak ittifak arayışlarına başlamıştır. Fare deliğe sığmamış bir de kuyruğuna kabak bağlamıştır" ifadesini kullanan Bahçeli şunları söyledi:

"Sayın Kılıçdaroğlu, 2019 seçimlerinin tek adamdan yana olanlarla, demokrasiden yana olanlar arasında geçeceğini söylemektedir. Adalet yürüyüşlerinde yollara saçtıkları işbirliğini CHP'lisi, HDP'lisi iplisi ipsizi yeniden bir araya gelmek için zaman ve zemin aramaktadır. Önümüzdeki siyasal süreçte bloklaşma sertleşir, cepheleşme keskinleşirse CHP yanına HDPyi de alıp 16 Nisan'ın rövanşını almak için çalışmalarına hız verirse MHP buna tepkisiz kalmayacaktır. Partimiz 7 Ağustos Yenikapı ruhu ve 16 Nisan'ın gereği olarak AK Parti ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet etme sistemini 2019'a tam manasıyla tesis etme maksadı ile birlikte ve yan yana mücadelesini sürdürecektir."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde