Bahçeli, 30 gün sonra Twitter'a 'Karagümrük' için döndü

Bahçeli, 30 gün sonra Twitter'a 'Karagümrük' için döndü

Sosyal medya düzenlemesine ilişkin kanun teklifinin TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilmesinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 30 gün sonraki ilk Twitter paylaşımını yaptı.

Bahçeli, 30 gün sonra Twitter'a 'Karagümrük' için döndü
16px
24px
31.07.2020 10:08
ABONE OLgoogle

1 Temmuz'da "Sosyal medyada yaşanan dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne de Facebook paylaşımı yapacağım" diyen MHP lideri Devlet Bahçeli, Twitter'a döndü. 

Bahçeli, sosyal medya düzenlemesine ilişkin kanun teklifinin TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilmesinin ardından ilk tweet'ini Süper Lig’e yükselen Karagümrük için attı.

Bahçeli paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Zafer ayında zaferle Süper Lige yükselen Fatih Karagümrük Spor’a başarılar diliyorum. Başta kulüp başkanı Süleyman Hurma olmak üzere, teknik heyeti, futbolcuları ve yiğit Karagümrük taraftarlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." 

?ref_src=twsrc%5Etfw">July 31, 2020

Bahçeli, Twitter hesabından son olarak 1 Temmuz tarihinde şu mesajları paylaşmıştı: "İnsan şerefine, insan namusuna, insan haysiyetine envai çeşit saldırganlığı provoke eden sosyal medyanın bu haliyle varlığı akla, ahlaka ve insani değerlere tamamen aykırıdır. Sosyal medya terörü insan ve toplum huzuruna kast etmektedir.

Bu nedenle sosyal medyanın temiz kullanımı sağlanasıya, konuyla ilgili kanuni düzenleme TBMM’de yapılasıya kadar şahsen sosyal medya hesaplarımı tümden askıya alıyor; duruşumu, düşüncemi, tarafımı, tavrımı, tercihimi ve tepkimi alenen ilan ediyorum.

Sosyal medyada yaşanan dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne de Facebook paylaşımı yapacağım. Bu konuda TBMM’de gündeme gelecek her muhterem ve müstesna kanun teklifine de sonuna kadar destek vereceğim."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde