Bağdat Caddesi Godiva'ya dar geldi!

Bağdat Caddesi Godiva'ya dar geldi!

Dünyanın önde gelen premium çikolata markası Godiva, 2008 yılında 850 milyon dolar bedelle Yıldız Holding bünyesine geçmişti

Bağdat Caddesi Godiva'ya dar geldi!
16px
24px
10.05.2013 14:24
ABONE OLgoogle

Dünyanın önde gelen premium çikolata markası Godiva, 2008 yılında 850 milyon dolar bedelle Yıldız Holding bünyesine geçmişti. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker o dönemde yaptığı açıklamada Godiva mağazalarının Türkiye’de de açılacağını açıklamıştı. Sonrasında ilk mağaza 2010 yılında Nişantaşı’nda, ikinci mağaza ise İstanbul’un en popüler yeri Bağdat Caddesi’nde açılmıştı. Godiva’nın Türkiye’de bugün toplam sekiz mağazası olduğunu da belirtelim.

Godiva tarafı Bağdat Caddesi’ndeki mağazadan o kadar memnunmuş ki mekanı büyütmeye karar vermiş. Bağdat Caddesi’nde iki sene boyunca, gerek çikolata butiği, gerek kafesi ile misafirlerini ağırlayan Godiva mağazası, daha kuvvetli bir lokasyona, Suadiye ile Şaşkınbakkal arasındaki yeni yerine taşınıyor. Godiva, Bağdat Caddesi’nde mayıs ayı içinde açılacak bu yeni mağaza ile hizmet vermeye devam edecek. Bu taşınma ile oturma kapasitesi iki katına çıkacak ve mağazanın kafe yönü güçlenmiş olacak.

Yeni Godiva mağazasıda Nişantaşı’nda bulunan amiral Godiva mağazasında olduğu gibi, markanın mimari imzası haline gelen “Pırlanta” tasarımının bütün özelliklerini taşıyacak. Godiva, mayısın son haftalarından itibaren yeni sezon konsepti olan “Çilek Festivali” ile hizmet verecek. Yıldız Holding’den yapılan açıklamada “Godiva, yeni, marka duruşuna uygun ve güçlü noktalarda misafirlerinin karşısına çıkmaya ve ‘elde edilebilir lüks’ alternatifleri sunmaya devam edecek” denildi.

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde