Bade'den eşi Malkoç Süalp'le ilgili korkunç iddialar: Çocuğu emzirmeyeceksin

Bade'den eşi Malkoç Süalp'le ilgili korkunç iddialar: Çocuğu emzirmeyeceksin

Bade Süalp'in boşanma dilekçesinde eşi Malkoç Süalp'le ilgili korkunç iddialar var.

Bade'den eşi Malkoç Süalp'le ilgili korkunç iddialar: Çocuğu emzirmeyeceksin
16px
24px
02.07.2015 05:36
ABONE OLgoogle
Geçen ay eşi Malkoç Süalp'e boşanma davası açan oyuncu Bade Süalp, fikrini değiştirdi. Eşinin evliliklerini kurtarmak için gösterdiği çabayı dikkate alan oyuncu, feragat dilekçesi vererek boşanmaktan vazgeçti

Ünlü oyuncu Bade Süalp (İşçil), geçen ay iki yıllık eşi Malkoç Süalp'e boşanma davası açtı. Öfke nöbetlerini kontrol edemeyen, baskıcı, asabi, katı kuralları bulunan kocasının evliliklerini işkenceye dönüştürdüğünü iddia eden Bade Süalp, kocasına altı ay uzaklaştırma kararı verilmesini istedi. Bade Süalp, kocasından 600 bin lira tazminat ile 11 aylık oğulları Azur ve kendisi için aylık 70 bin lira nafaka istedi. 

'İDDİALAR DOĞRU DEĞİL' 

Evlilik birliğinin temelinden sarsılmadığını belirten Malkoç Süalp ise eşini ve oğlunu çok sevdiğini ve evliliğini kurtarmak için iyi niyetle çözüm arayışına girdiğini belirterek boşanma davasının reddini istedi. Malkoç Süalp'in avukatı ise tarafların yüreklerinde ve beyinlerinde bu evliliği bitirmediklerini belirterek şunları söyledi:

"Müvekkilim eşine büyük bir saygı ve sevgiyle bağlıdır. Davalının iddia ettiği gibi psikolojik şiddet, hakaret, baskıcı tavır içinde olduğu, onur kırıcı davranışlarda bulunduğu, öfkesini kontrol edemediği gibi iddialar doğru değildir. Davacıyla yeniden bir araya gelmelerini sağlayabilecek yapıcı ve iyi niyetli görüşmeler devam etmektedir. Çok mutlu bir şekilde başlayan evliliğin karşılıklı saygı, güven anlayış ve hoşgörü ile geleceğe taşınacağına ve kalıcı olacağına inancını koruduğundan açılan boşanma davasının reddini istiyoruz."

Eşinin bu talebinden sonra fikrini değiştiren Bade Süalp de mahkemeye feragat dilekçesi vererek boşanmaktan vazgeçti. 

BEBEKLE ANNENİN BAĞINI KESMEK İSTEDİ

Bade Süalp'in dilekçesinde eşi Malkoç Süalp'le ilgili korkunç iddialar var. Genç adamın "Bu çocuğu kendi kurallarıma göre büyüteceğim! Sen karışamazsın, çocuğu emzirmeyeceksin, kucağına almayacaksın, sütünü biberona koyacaksın, dadı verecek. 2 yaşına geldiğinde Londra'ya yatılı okula vereceğim, göremeyeceksin" diyerek yeni doğum yapmış anneyi psikolojik yönden yıprattığı anlatılıyor. Ayrıca davalının doğumhaneye giderek bebekle anne ile arasındaki duygusal bağın kesilmesi için göbek bağını kendisinin kesmek istediğini söylediği belirtiliyor.

Köpeğini halıya pislediği için döverek yaraladığını ve bu durumun kendisini çok üzdüğünü söyleyen Bade Süalp'in 10 gündür eve giremediği de iddia ediliyor. Bade Süalp'ın avukatı, "Babana git ya da şoförüme söyle kiralık bir ev bakın. Seni istemiyorum, burası benim evim. Eve girip pijamanı dahi alamazsın" diyerek müvekkilini kovduğunu iddia ediyor. 

PSİKİYATRİSTE GİTTİ AMA DEĞİŞİKLİK OLMADI

İstanbul Aile Mahkemesi'nde geçen ay kocası Malkoç Süalp'e dava açan Bade Süalp'in (İşçil) dava dilekçesinde şu iddialar yer alıyor: Davalı eş, hiçbir zaman evlilik müessesine, eşine ve eşinin ailesine karşı saygılı davranmadı. Bade Süalp, mesleğinin zirvesindeyken evlendiği günden itibaren gelen tüm teklifleri kocası ve çocuğu için reddetti. Davacı eş; kocasının son zamanlarda giderek artan sinirli ve baskıcı davranışların onun kişiliği haline geldiğini anladı. Malkoç Süalp, her sinirlendiğinde sözlü şiddet uyguluyor, bağırıp çağırıyordu. Öfke kontrolü olmayan davalı koca, bebeklerinin yanında bile öfkesini kontrol edememektedir. Psikiyatriste gitmesine rağmen kendisinde herhangi bir değişiklik olmamıştır. 

Ali Oktay/Sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde