Babasını mahkemeye vermiş!

Babasını mahkemeye vermiş!

Kemal-Feryal Gülman çiftinin iki yıldır süren olaylı boşanma davası; geçen ay 200 milyon tazminat talep eden Feryal Hanım için şok bir kararla sonuçlanmıştı! Bu kez Kemal Gülman'ı mahkemeye veren..

Babasını mahkemeye vermiş!
16px
24px
31.07.2015 04:18
ABONE OLgoogle
Kemal-Feryal Gülman çiftinin iki yıldır süren olaylı boşanma davası; geçen ay 200 milyon tazminat talep eden Feryal Hanım için şok bir kararla sonuçlanmıştı!

Yargıtay'a başvurarak karara itiraz eden Feryal Hanım ile Kemal Bey'in arasında bundan başka yaklaşık 25'e yakın farklı dava daha var. Ancak öğrendim ki, Kemal Bey'e aile fertlerinin açtığı davalara bir yenisi daha eklenmiş!

Fakat bu kez kendisini mahkemeye veren Feryal Hanım değil, önceki gün 19 yaşına basan oğlu Aslan Kemal Gülman! 

AYNI MEKANDAKİ OĞLUNUN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMAMIŞ! 

Kemal Bey, boşanma sürecinde oğulları Aslan Kemal'e de tavır almış; şirketinden içeri sokmamış, nafakasını ve okul masraflarını ödememişti.

O dönem Aslan Kemal 18 yaşından küçük olduğu için anne Feryal Hanım mahkemeye başvurup oğlunun bütün yasal haklarının hepsini almıştı. Ancak Aslan Kemal, artık reşit olduğu için nafakasını ödememekte ısrar eden babasını bu kez bizzat kendisi mahkemeye vermiş.

Aslan Kemal'in babasından istediği, Los Angeles'taki üniversitesinin yıllık 50 bin dolar olan ücretini ve aylık masraflarını karşılaması. Ancak Kemal Bey, oğluna parayı ödeyeceğine arayıp davasını geri çekmesi için tehditler savurmuş!

Bu arada Aslan Kemal, 19'uncu doğum gününü önceki gün arkadaşları ile Sunset'te kutlamış. Aynı mekanda bulunan Kemal Bey, oğlunun yanına bile uğramamış! 
Bülent Cankurt/Sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde