Babanız için en güzel hediye, onlar için gelecek

Babanız için en güzel hediye, onlar için gelecek

Damat|Tween’den Darüşşafakalı çocuklara eğitim desteği

Babanız için en güzel hediye, onlar için gelecek
16px
24px
14.06.2016 12:46
ABONE OLgoogle
DAMAT|TWEEN, her yıl Babalar Günü’ne özel uyguladığı “Babanız için Hediye, Onlar için Gelecek” projesi ile 19 Haziran tarihine kadar yapılan her alışverişte Darüşşafakalı gençlerin eğitimine katkıda bulunuyor.

Damat | Tween, her yıl olduğu gibi bu sene de Babalar Günü için Darüşşafaka Cemiyeti ile bir araya gelerek “Babanız İçin Hediye, Onlar İçin Gelecek” kampanyası başlattı.

Kampanya kapsamında, 19 Haziran tarihine kadar Damat | Tween mağazalarından yapılacak her alışveriş için Darüşşafaka’ya bağış yapılacak.

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, her sene yapılan “Babanız için Hediye, Onlar için Gelecek” kampanyasının kendileri için büyük anlam ifade ettiğini söyledi.

Süleyman Orakçıoğlu, “1863 yılından bu yana eğitimde fırsat eşitliğini savunan, babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli çocukların eğitimi için uluslararası standartlarda imkanlar sunan Darüşşafaka Cemiyeti, hem ülkemizin eğitim seviyesinin yükseltilmesinde hem de bilinçlendirilmesinde büyük rol oynamaktadır. Damat | Tween olarak bu bilinci ve çabayı her yıl desteklemekten gurur duyuyoruz” dedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde