Baba-oğul Koçlar'ın gögüs gögüse forma savaşı!

Baba-oğul Koçlar'ın gögüs gögüse forma savaşı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la babası Rahmi Koç arasında göğüs göğüse forma yarışı başladı.

Baba-oğul Koçlar'ın gögüs gögüse forma savaşı!
16px
24px
01.06.2020 09:08
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un başkanı olduğu Otokoç Otomotiv bünyesindeki AVİS, Fenerbahçe'nin gögüs sponsoru olmuştu. 

Fenerbahçe, göğüs reklamı için AVIS ile 2018/19 sezonu için sözleşme bedeli 35.500.000 TL+KDV olmak üzere 1 yıl uzatma opsiyonlu bir sözleşme imzalamıştı. Bu sene de Fenerbahçe ie AVIS arasındaki göğüs sponsorluğunun devam etmesi bekleniyor.

Beşiktaş tarftarı olan Rahmi Koç'da Beşiktaş'a sponsor oldu. Beşiktaş ile Beko arasında yürütülen görüşmeler neticesinde 2020-2021 ve 2021-2022 sezonları için forma göğüs sponsorluğu konusunda iki yıllık anlaşma sağlandı. Yapılan açıklamaya göre; anlaşma tutarı Arçelik (Beko) tarafından Beşiktaş forma göğüs sponsorluğu ve sözleşme kapsamındaki diğer reklam haklarının kullanılması karşılığında, iki sezon için toplamda 42 milyon TL + KDV olarak belirlendi.

Buna göre Ali Koç, Fenerbahçe'ye göğüs sponsorluğu için iki yılda 71 Milyon + KDV öderken, babası Rahmi Koç ise Beko ile Beşiktaş'a 42 Milyon + KDV ödeyecek. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde