Baba dehşeti! İki kızını, boğazını keserek öldürdü

Baba dehşeti! İki kızını, boğazını keserek öldürdü

Diyarbakır'da baba dehşeti yaşandı.

Baba dehşeti! İki kızını, boğazını keserek öldürdü
16px
24px
19.11.2011 23:15
ABONE OLgoogle

Cinnet geçirdiği belirtilen bir baba geçtiğimiz 3 ay önce dünyaya gelen ikiz kızlarının başını kesti, 3 yaşındaki kızını bıçakla yaraladı. Baldızını rehin alan zanlıyı kardeşi ayağından vurarak durdurabildi.

Olay Diyarbakır'ın Hani ilçesi Barakalar Mahallesi'nde yaşandı. Cinnet getiren 22 yaşındaki Tahir S., eve gelip bir süre oturduktan sonra mutfağa gitti. Elindeki bıçakla kızlarının olduğu odaya geçen baba Tahir S., birkaç kez bağırdıktan sonra kundaktaki kızlarının bıçakladı.

İkiz kızlarının başını kesen baba, daha sonra salonda televizyon seyreden 3 yaşındaki kızını bıçakladı. Çığlıklar üzerine eve koşan akraba ve komşuları babanın dehşetiyle karşılaştı. Eve koşan baldız, yaralı yeğenini eli bıçaklı eniştesinden kurtarmayı başardı.

Tahir S., bu sefer baldızı rehin alarak öldürmek istedi. Bu sırada eve gelen zanlının kardeşi, onu ikna ederek baldızın bırakılmasını sağladı. Bir türlü sakinleşemeyen Tahir S., kendisini öldürmek istedi. Bu sırada kardeşi pompalı av tüfeğiyle zanlıyı ayağından vurarak durdurdu. Zanlının henüz askerlik yapmadığı ve olay anında uyuşturucu kullandığını iddia etti.

"BIÇAKLANAN 3 YAŞINDAKİ CEYLAN YOĞUN BAKIMA ALINDI"

Olaya anında müdahale eden Hani Emniyet Amirliği ekipleri, ayağından yaralı olan baba ile bıçak darbeleri sonucu ağır yaralanan Ceylan'ı hastaneye kaldırdı. Olay yerine gelen ambulans yaralılara Hani Devlet Hastanesi'ne oradan da Diyarbakır'da taşıdı. Ceylan'ın Diyarbakır'a sevk edildiği ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Ceylan'ın hayati tehlikesinin ise devam ettiği belirtildi. Hani polisi, cinnet olayının meydana geldiği mahalleyi ablukaya alarak incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme uzmanları, görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Diyarbakır'ın Eğil ilçesi doğumlu olan babanın 3 yıl önce ailesiyle birlikte Dicle ilçesinden Hani'ye gelip yerleştikleri öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde