BDP, Erdoğan'ı 20 bin kişiyle karşılayacak

BDP, Erdoğan'ı 20 bin kişiyle karşılayacak

BDP, Şırnak Havalanı'na eski bakanlardan Şerafettin Elçi adının verilmesine jestle karşılık verecek.

BDP, Erdoğan'ı 20 bin kişiyle karşılayacak
16px
24px
24.07.2013 11:16
ABONE OLgoogle

BDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş Diyarbakır'da şu an süren basın toplantısında BDP'nin Başbakan Erdoğan'ın jestine karşılık Cuma günü havalanının açılışı için Şırnak'a gelecek olan Başbakan'ın karşılanacağını açıkladı.

Demirtaş, ayrıca Öcalan'ın basın toplantısı değil, basın buluşması istediğini hükümetin de bu konuda hassas davranması gerektiğini belirtildi. 

BDP 20 bin kişiyle karşılayacak

Milliyet'in haberine göre; Cuma günü havalanının açılışı için Şırnak'a gidecek olan Başbakan Erdoğan'ın karşılanması için BDP 20 bin kişilik davetiye bastırdı. Bütün teşkilat başbakanın karşılma törenine katılacak.

Başbakan'ın gelişi için son hazırlıklar yapılırken, Şerafettin Elçi tabelası asıldıktan sonra Ankara'dan gelen heyet tarafından havalimanı alanı gözden geçirildi. Şırnak Havalimanı'na, BDP'nin desteğiyle Diyarbakır'dan milletvekili seçilen KADEP eski Genel Başkanı Şerafettin Elçi'nin adının verilmesine BDP'den de olumlu karşılandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde