Aziz Yıldırım sürprizi

Aziz Yıldırım sürprizi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sürpriz biçimde takımla beraber Bursa’ya gitti.

Aziz Yıldırım sürprizi
16px
24px
24.11.2014 06:30
ABONE OLgoogle
Başkan Aziz Yıldırım sürpriz biçimde takımla beraber Bursa’ya gitti. Cezası yüzünden maçı statta izleyemeyecek olmasına rağmen teknik heyet ve oyunculara destek vermek isteyen Yıldırım kafilede yer aldı.

Maçı takımın kaldığı otelde televizyondan seyredecek olan Başkan Yıldırım ardından kafileyle İstanbul’a dönecek. Aziz Yıldırım dün ilk olarak tesislerde oyuncularla öğle yemeğinde bir araya geldi. Yıldırım’ın keyifli olduğu ve oyuncularla şakalaştığı öğrenildi.

Volkan’a destek

Sarı-lacivertli takım dün sabah basına kapalı yaptığı antrenmanın ardından Bursa’ya hareket etti. Pendik’ten feribotla Yalova’ya geçen kafileyi bir grup taraftar karşıladı. Taraftarlar, “Volkan sen bizim her şeyimizsin” tezahüratı yaparak, milli maçta yaşananlar nedeniyle zor günler geçiren tecrübeli file bekçisine destek verdi. Kafile daha sonra otobüsle Bursa’ya geçerek kampa girdi.

11 maçtır yenilmedi

Fenerbahçe üç kulvarda Bursaspor’la oynadığı son 11 resmi maçta hiç yenilmedi. Sarı-lacivertli takım 8 maçtan galibiyetle ayrılırken, 3 karşılaşma ise berabere bitti. Bursaspor son galibiyetini şampiyon olduğu 2009-10 sezonunun 22. haftasında İstanbul’da 3-2’lik skorla almıştı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde