Aziz Yıldırım sordu Van Persie kararını verdi

Aziz Yıldırım sordu Van Persie kararını verdi

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, cazip tekliflere rağmen devre arası takımdan ayrılmadı.

Aziz Yıldırım sordu Van Persie kararını verdi
16px
24px
14.02.2016 10:02
ABONE OLgoogle
Fenerbahçe Başkanı, baş başa görüştüğü Hollandalı yıldıza, “Burada başarılı olacaksan aklının Fenerbahçe’de olması lazım. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum istemeden oynarsan senden verim alamayız. O yüzden kararını ver” dedi, tecrübeli oyuncu bunun üzerine “Burada daha işim bitmedi, kendimi gösteremedim. Başarılı olmadan gitmem” yanıtını verdi, konu kapandı.

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, cazip tekliflere rağmen devre arası takımdan ayrılmadı.

Çin’den gelen 22 milyonluk resmi önerinin ardından Başkan Aziz Yıldırım, Hollandalı futbolcuyla biraraya geldi. Van Persie’ye de yıllık 10 milyon euro verilirken, Başkan Yıldırım oyuncusunun konuyla ilgili düşüncelerini almak istedi.

Van Persie’nin ayrılmak istemesi durumunda sarı-lacivertli kulüp, hemen alternatif arayışlarına girecekti. Yönetim sezon başı Moussa Sow’da olduğu gibi benzer bir sıkıntı yaşamak istemiyordu. Bu sebeple Van Persie’nin sezonun geri kalanında aklının tamamen Fenerbahçe’de olması için başkan böyle bir adım attı. Yapılan görüşmede Yıldırım oyuncusuna, “Burada başarılı olacaksan aklının tamamen Fenerbahçe’de olması lazım. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum istemeden oynarsan senden verim alamayız. O yüzden kararını ver” dedi. Bunun üzerine Robin Van Persie, Fenerbahçe’de devam edeceğini, burada hâlâ yapması gerekenlerin olduğunu söyledi.

Hollandalı futbolcu, “Henüz kendimi gösteremedim. Fenerbahçe’de başarılar kazanmadan, taraftarın bu sevgisine karşılık vermeden ayrılmak gibi bir düşünce taşımıyorum” ifadelerini kullanınca, konu kapandı.

YÜZÜ GÜLÜYOR

Bu arada Kasımpaşa karşısında ilk 11’de sahaya çıkan, iyi oyununu bir de golle süslüyen Van Persie’nin yüzü gülmeye başladı. Maçın ardından oldukça keyifli olan Hollandalı yıldız, çocuklarıyla stadı terk ederken yoğun ilgi ile karşılaştı. Statta görev yapan emniyet mensuplarının fotoğraf isteklerini geri çevirmeyen Van Persie, imza taleplerine de olumlu karşılık verdi.

114 DAKİKADA 1 GOL

Robin van Persie, Kasımpaşa’ya attığı penaltıyla gol sayısını 9’a çıkardı, 114 dakikada 1 gol atma ortalaması yakaladı. Hollandalı futbolcu, Mario Gomez ile beraber ligde dakika-ortalama başarısı en iyi forvet konumunda.

Robin van Persie, üç maç sonra ilk 11’de görev aldı ve attığı golle moral kazandı. (Milliyet)
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde