Aziz Yıldırım'la Zekeriya Öz nerede görüştü?

Aziz Yıldırım'la Zekeriya Öz nerede görüştü?

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belezoğlu ve Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan restoran açılışında bir araya geldi

Aziz Yıldırım'la Zekeriya Öz nerede görüştü?
16px
24px
20.12.2010 23:28
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belezoğlu ve Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan restoran açılışında bir araya geldi. Açılışa Ergenekon Soruşturması savcılarından Zekeriya Öz de katıldı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe kaptanı Emre Belezoğlu ve Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan, Beşiktaş Etiler'de faaliyete geçen Sarıhan Restoran'ın açılışına katıldı.

Arda Turan ve Emre Belezoğlu açılış kurdelesini keserken, açılışa katılanlar arasında bulunan Ergenekon Soruşturması savcılarından Zekeriya Öz ve Aziz Yıldırım sohbet etti.

Arda Turan savcı Öz ile sohbet etti ancak Arda'nın kameraların önünde Aziz Yıldırım'dan uzak durmaya çalışması dikkat çekti.

Açılışın ardından önce Aziz Yıldırım restorandan ayrıldı, daha sonra ise savcı Öz ile futbolcular Emre Belezoğlu ve Arda Turan restoranı terk etti.
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde