Aziz Yıldırım'ın ‘Ulan Arda’ sözleri kriz yarattı

Aziz Yıldırım'ın ‘Ulan Arda’ sözleri kriz yarattı

Aziz Yıldırım'ın “Ulan Arda yine mi karşıma çıktın” sözlerine Galatasaray kaptanı fena bozuldu

Aziz Yıldırım'ın ‘Ulan Arda’ sözleri kriz yarattı
16px
24px
21.12.2010 07:55
ABONE OLgoogle

G.SARAY Kaptanı Arda Turan, Etiler’de bir dükkan açılışında F.Bahçe Başkanı ile karşılaştı.  Arda ile tokalaşan ve bir süre sohbet eden Yıldırım, yıldız futbolcuya “Ulan Arda burada ne arıyorsun” diye takıldı.

Arda ise “Açılışlardayız artık. Futbolu bıraktım” diyerek Yıldırım’a esprili bir yanıt verdi. Arda’nın yönetimden izin almadan açılışa geldiği ve taraftarların yaşanan olaya büyük tepki gösterdiği, milli oyuncudan kaptanlığın alınmasını istedikleri bildirildi.

Cimbom’un orta sahası iyice çöktü

AVRUPA bileti için tek çıkış yolu Türkiye Kupası olan G.Saray’da G.Antep maçı öncesi sıkıntılar bitmiyor. Sakatlar yüzünden 11 kurmakta zorlanan Hagi’nin orta saha için ise Ayhan’dan başka alternatifi yok.

YAN bağlarında esneme olan M.Sarp, kaburgası kırık olan Barış ve Konya’da kırmızı gören Cana’nın kupada oynayamayacak olmasının yanı sıra Sabri’nin de hazır olmayışı Romen hocayı yeni arayışlara itti.

ALİ SAMİ YEN’İN kemikleri sızlıyor!

NİCE tarihlerin yazıldığı Ali Sami Yen Stadı’ndaki son lig maçına G.Birliği karşılaşmasıyla çıkan G.Saray, bu sezon evinde hayâl kırıklığı yaşattı. Mecidiyeköy’deki 8 mücadelenin 3’ünü kazanıp, 5’ini kaybeden ve -5 averajla 9 puan toplayan Cimbom, deplasmanda ise çok daha iyi bir grafik sergiledi.

DIŞ sahadaki 9 karşılaşmanın 4’ünden galip ayrılan ve 3 mağlubiyet alan Hagi’nin öğrencileri bu maçlardan 14 puan çıkartırken, averajları da +3 olarak tarihe geçti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde