Aziz Yıldırım’dan büyük plan: Kime 'başkan ol' dedi

Aziz Yıldırım’dan büyük plan: Kime 'başkan ol' dedi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, 3 Temmuz sürecinde sarı-lacivertli camiaya liderlik yapan ve büyük takdir toplayan yönetim kurulu eski üyesine sürpriz bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı.

Aziz Yıldırım’dan büyük plan: Kime 'başkan ol' dedi
16px
24px
28.05.2015 05:54
ABONE OLgoogle
Aziz Yıldırım’ın kısa süre önce bir araya geldiği eski asbaşkan Ali Koç’a mahkeme bittikten sonra görevinden ayrılacağını bildirerek, “Ekibini kur, başkan ol” dediği öğrenildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, 3 Temmuz sürecinde sarı-lacivertli camiaya liderlik yapan ve büyük takdir toplayan yönetim kurulu eski üyesi Ali Koç’a sürpriz bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı.

Yıldırım’ın görevini Koç’a teslim etmek istediği ve bu önerisini kendisiyle paylaştığı belirlendi. Aziz Yıldırım’ın kısa süre önce Ali Koç’la yaptığı görüşmede, “Ekibini kur, başkan ol” dediği öğrenildi. Mahkeme süreci bittikten sonra görevinden ayrılacağını ilk olarak Koç’a söyleyen Yıldırım, sarı-lacivertli kulüpte başkanlık yapmaya sıcak bakan ünlü işadamından çalışmalarına başlamasını da istedi.

Bu arada dün düzenlediği basın toplantısında mahkeme nihai kararını verdikten sonra görevinden ayrılacağını açıklayan Aziz Yıldırım’ın seçimi kazanması halinde yaklaşık 1 yıl daha koltukta oturması bekleniyor. Mahkeme sürecinin 5-6 ay daha devam etmesi öngörülürken olası bir Yargıtay süreci eklendiğinde bu sürenin 1 yılı bulabileceği iddia ediliyor. Aziz Yıldırım kendisinden sonra Ali Koç’un koltuğa oturmasını arzuluyor.
Milliyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde