Aziz Yıldırım açıkladı! Fenerbahçe'den tarihi forma kararı

Aziz Yıldırım açıkladı! Fenerbahçe'den tarihi forma kararı

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, Topuk Yaylası'nda açıklamalarda bulundu.Bu sezon formalara göğüs reklamı almayacaklarını söyleyen Yıldırım, daha sonra yeni sezon çubuklu formayla basına poz verdi

Aziz Yıldırım açıkladı! Fenerbahçe'den tarihi forma kararı
16px
24px
19.07.2014 06:22
ABONE OLgoogle
Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, Topuk Yaylası'nda açıklamalarda bulundu.Bu sezon formalara göğüs reklamı almayacaklarını söyleyen Yıldırım, daha sonra yeni sezon çubuklu formayla basına poz verdi

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, Topuk Yaylası'nda basın mensuplarının karşısına çıktı. Yıldırım, medyaya düzgün haber yazmaları yönünde uyarılarda bulunurken, F.Bahçe'nin bu sezon göğüs reklamı almayacağını kaydetti.

İŞTE YILDIRIM'IN SÖZLERİ...

"Hiç bir şey yapmıyorsunuz. 15 dakika antrenmanı izliyorsunuz sadece. Medya biraz değişmeli, Türk sporuna katkı yapmalı. Yol göstermeniz lazım. 3 senedir buraya paralar harcanıyor. Önerin varsa söyle. Buraya şunu yapmak lazım, şu olursa daha iyi olur gibi görüşlerini aldım. İsim vermiyorum ama başka takımlar da geliyor. 1 ay sonra basketbolk takımları gelecek. Buradaki insanlar da bundan etkileniyor. Ben burada görünenleri basından haber olarak bekliyorum. Sizin ağzınızdan burayla ilgili yorum yapmanızı istiyorum. Bütün Türkiye için söyleyin. "

F.BAHÇE MASRAF YAPMADAN..."

"Fenerbahçe hiçbir masraf yapmadan Topuk Yaylası'nda kamp yapıyor. Ordan geçiyoruz İngiltere'de Sherwood'la maç yapacağız. Geliri Soma'ya gidecek. Ordan Sevilla'yla oynayacağız. Sevilla UEFA şampiyonu biliyorsunuz. Sonrasında Chelsea ile maç organize etmeye çalışıyoruz. Bir kaç güne planlanmış olacak. Sonrasında İstanbul'da büyük bir İtalyan takımıyla oynayacağız. Daha sonra Roma ile hazırlık maçımız var. Daha sonra Galatasaray 'la kupa maçı ve lig başlıyor."

"GEREKSİZ HABER YAPMAK ANLAMSIZ"

Basın böyle gelişmelerin haberlerini yapsın. Futbolcuların kimle kavga ettiğini yazmak basına yakışmıyor. Vizyonunuzu açın biraz lütfen. Buraya gelip futbolcuların arasında olanları yazmak doğru değil. Ortada bir marka var. Bunun değerini yükseltmek gerek. Oyuncularla ilgili gereksiz haberler yapmak anlamsız. O oyuncu gelmiş gitmiş. Yeni geleni başka oyuncuyla karşılaştırıyorsunuz. Birisi gelmiş oynamış gitmiş. Diğeri yeni gelmiş. Bununla ilgili haber yapmak doğru değil. 

"KULÜPLER KÖTÜ DURUMDA"

"Kulüpler kötü durumda. Fenerbahçe vergi veriyor. Diğer kulüpler ne yapıyor. Biz ödemediğimiz zaman yazıyordunuz. Şimdi de yazın ki Fenerbahçe vergi veriyor, diğer kulüpler yapmıyor. Bunların haberlerini yapın. Yaptırmıyorlarsa da bilelim. Müdürlerinizle konuşalım."

"17 YILDIR ÇİZDİĞİM BİR ÇİZGİ VAR"

"Benim 17 yıldız çizdiğim bir çizgi var. Bu kuralları biliyorsunuz. Buranın kuralları var. Dün otobüsümüzü de kaldırttık. Oraya bir "şerefsiz" sandalyeleri atmış yere. Onları da kaldırttık. Buranın kurallarına uymak herkesin zorunda olduğu bir durum. Burada hizmet veriyoruz ama kurallara uymak gerek."

"BEN DEĞİŞİK BİR İNSANIM"

"Ben değişik bir insanım. Benim gazetelere televizyonlara çıkmak gibi bir isteğimn yok. Benim işim Fenerbahçe'ye nasıl daha fazla yardımcı olabilirimi düşünmek. Bakın Topuk Yaylası Fenerbahçe'ye 15 milyon dolara mal oldu. Bunun yerine gidip yıldız bir futbolcu alırdık. Siz de o zaman beni efsane başkan diye manşetlere taşırdınız. Ankara'da da tesis yaptık. O tesis de zamanı gelince büyük işler yapacak. Şimdiden takımlar sıraya girdi. Maddi açıdan yardım istiyorlar. "

"TEYZEMLERLE BODRUM'A GİTTİM, SONRA..."

"Siz medya patronlarını kaç senedir görmüyorsunuz. Sizin göreceğiniz adam en fazla genel yayın yönetmenidir. Ben geçen hafta 3 tane teyzemle Bodrum'a gittim. Eşim helikopterle gelmek istemedi. Arabayla gitti. 3 teyzem ve ben Bodrum'a gittik. Sonradan bunu haber yaptılar. Kadınlarla Bodrum'a gitti diye. Gelecek dönemlerde bizim gibi insanları göremeyeceksiniz. Siz kendi söylediklerinizi tekzip ediyorsunuz. Doğru yazın. Tek isteğimiz bu. Bizim görevimiz kulübü yönetmek. Bu oyuncuların paralarını temin etmek. gelir giderlerini dengelemek. "

"CEO GELİNCE RAHATLADIM"

"Biz buraya şöhret olup kendimizi tanıtmak için gelmedik. CEO gelince rahatladım. Ama 1 seneyle olmaz bu işler. Daha fazla zaman lazım."

"ÜLKEMİZİN BU TESİSLERE İHTİYACI VAR"

Mahmut Uslu: Ben buraya ilk defa geliyorum. Buraya gelirken yolda başkanı aradım. Bu yolu kim yaptı dedim. Fenerbahçe yaptı. Devletimizin de yardımıyla yapıldı dedi. Ben gurur duydum. Ülkemizin bu tür tesislere ihtiyacı var. "

"KALMAK İÇİN BİZE PARA VERMEK ZORUNDASINIZ"

"Siz bir kuruluşsunuz. Burada yazdığınız haberlerle para kazanıyor sizin patronunuz. Sizin patronlarınız burada bizimle iletişime girip kamptaki organizasyonla bize bilgi vermek durumundalar. Oteller var çevrede. Bize kalmak için para vermek zorundasınız. Biz 3 ay öncesinde bildirimimiz yaptık."

"F.BAHÇE HER ZAMAN ŞAMPİYONLUĞA OYNADI"

"Yeni bir sezon başlıyor. Bu sezonda tüm takımlara başarılar diliyoruz. Biz takımımıza güveniyoruz. Fenerbahçe her zaman şampiyonluğa oynamıştır. Son 14 seneye bakarsanız hep ya 1. ya da 2. olmuştur. Arada 1 kez 4. 1 kez 6. olmuştur. Gerisi hep zirve yarışıdır. "

"GÖĞÜS REKLAMI ALMAMA KARARI VERDİK"

"Fenerbahçe sponsorsuz kalmaz. Biz her zaman yaptığımız sponsorluk faaliyetlerinde hep öncü olduk. Havuzun geldiği durum Fenerbahçe'nin katkılarıyla gelmiştir. Bizim göğüs reklamımız Türk Telekom'la bu sene sona erdi. Yönetim Kurulu olarak oturduk düşündük. Bu sezon göğüs reklamı almayacağımza karar verdik. Biz bu takımın en büyük taraftarıyız. Sponsorluğunu bu sene kulübümüz ve taraftarımız yapacak. Formalarımız yarın 12:00'Da tüm Türkiye'de mağazalarımızda satışa çıkacak. Hepsinden alarak kulübe yardımcı olabiliriz. Sponsorluk faaliyetimizi kendimiz sürdüreceğiz. Biz de buna katkı olması için Efsane Çubuklu formamızı Mahmut beyle birlikte giyip geldik." 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde